En träningsdagbok på nätet

Följ MarathonEmmas vardag låt dig inspireras till att nå dina egna mål!
Tips för sommarlöpning!

Tips för sommarlöpning!

Föredrar du sommarlöpning ELLER vinterlöpning? Svara gärna på frågan i en kommentar till detta inlägg. Själv föredrar jag sommarlöpning, ALLA DAGAR I VECKAN! Det är ju bara SÅ härligt! Men värmen, solen, luftfuktigheten… De kan vara riktigt jobbigt! 🥵 

Anpassar man inte sin löpträning här så är det också lätt att du får lida av det helt i onödan!

SÅ 👉🏻 Här kommer mina bästa tips till sommarlöpning med en fortsatt stark löpkänsla! 😎☀️

läs mer…
RACE-Rapport: Rhodes Marathon 2023!

RACE-Rapport: Rhodes Marathon 2023!

Årets första maraton och mitt 13e i projektet 50 olika maraton före 50 år fyllda. Det är också första loppet utomlands (förutom Oslo) sedan efter graviditet och pandemin. Rhodos levererade både helt perfekt löpväder och en fantastisk upplevelse! Jag är så glad, så stolt och så nöjd över min prestation!

I detta inlägg berättar jag min upplevelse av Rhodes Marathon 2023!

läs mer…

Min träning under graviditet, trimester 3

Ingen graviditet är den andra lik precis som ingen kropp är den andra lik. Det gäller också alla graviditeter hos samma kvinna, oavsett om man tidigare fött barn så kan fortfarande den andra (eller tredje, fjärde osv) graviditeten vara HELT annorlunda. Hur mådde jag och hur tränande jag under min graviditet? I detta inlägg berättar jag om min andra trimester (vecka 28-40).

läs mer…

Min träning under graviditet, trimester 2

Min träning under graviditet, trimester 2

Ingen graviditet är den andra lik precis som ingen kropp är den andra lik. Det gäller också alla graviditeter hos samma kvinna, oavsett om man tidigare fött barn så kan fortfarande den andra (eller tredje, fjärde osv) graviditeten vara HELT annorlunda. Hur mådde jag och hur tränande jag under min graviditet? I detta inlägg berättar jag om min andra trimester (vecka 13-27).

läs mer…

Min träning under graviditet, trimester 1

Min träning under graviditet, trimester 1

Ingen graviditet är den andra lik precis som ingen kropp är den andra lik. Det gäller också alla graviditeter hos samma kvinna, oavsett om man tidigare fött barn så kan fortfarande den andra (eller tredje, fjärde osv) graviditeten vara HELT annorlunda. Hur mådde jag och hur tränande jag under min graviditet? I detta inlägg berättar jag om min första trimester (vecka 1-12).

läs mer…

Idag hyllar jag promenaden!

Idag hyllar jag promenaden!

10 000 steg om dagen kan väl inte vara svårt att ta, eller? För mig har det aldrig varit något problem då jag alltid haft ett fysiskt jobb med mycket rörelse. De senaste månaderna har sett annorlunda ut pga sjukskrivning (graviditetskrämpor) och i dagens inlägg berättar jag om mina tankar kring vardagsmotion.

läs mer…

En påskhälsning!

En påskhälsning!

Idag är det skärtorsdag och påsken har precis börjat! Finns det något annat livsmedel än ägg som är så förknippat med påsken som just ägg är? Förutom kycklingar då såklart, men även de kommer härstammar från ägg. ? I detta inlägg hittar du lite kul och nyttig fakta om just ägg. Enjoy!

läs mer…

Hej!

Mitt namn är Emma Blomqvist (fd. Bertilsson), 31 år och bosatt 2,5 mil strax utanför Karlstad. Jag bär på en kronisk ledsjukdom och i denna blogg får ni följa mitt liv som ung reumatiker. Tidigare var jag extremt överviktig men idag är träningen min bästa medicin. I bloggen får du ta del av mina framgångar, motgångar och olika mål. Läs mer om min resa här!

Idag är jag långdistansidrottare och utbildad personlig tränare/kostrådgivare med inriktning löpning och mammamage. Dessutom äger och bedriver jag Värmlands första PT-studio PT-Hörnan Sverige AB. Jag håller även i inspirerande föreläsningar både för företag och privat personer samt gruppträning i form av fysisk aktivitet på recept samt löpgrupper i Karlstad med omnejd.

Jag brukar säga att löpning är min passion, cykling mitt gift och simning mitt intresse.

Från och med år 2017 ingår jag även i teamet ASICS Frontrunner Sverige.

Jag har som mål att springa 50 olika maraton innan jag fyller 50 år.

Maraton jag sprungit:
1. Stockholm Marathon 2014
2. Malaga Marathon 2015
3. French Riviera Marathon 2016
4. München Marathon 2017
5. Rom Marathon 2018
6. Ironman Kalmar 2018
7. New York marathon 2018
8. Walt Disney World marathon 2019
9. Hamburg marathon 2019
10. Jönköping marathon 2019

Kommande:
- 19/9 2021: Göteborgsvarvet marathon

Follow on Bloglovin

Facebook: marathonemma
Instagram: marathonemma
Strava: Emma Bertilsson
Mail: hej@marathonemma.se
Bloggtopp löparbloggar Bloggtopp löparbloggar

Kategorier

Arkiv

Jag sponsras av

Jag sponsras av