Personlig Träning

me1

Är du trött på att aldrig lyckas få den där hälsosamma livsstilen du så många gånger försökt skapa? Oavsett om du är överviktig, underviktig eller har dåliga hälsovanor så kan jag hjälpa dig till att nå dina drömmål genom att skapa en långsiktig hälsosam förändring och verktyg för bevara den livet ut.

Klicka här för mer information och priser.

 

Mammamage

cert mamma

Har du problem med att hålla tätt eller vill veta hur du ska komma igång med träningen på rätt sätt efter graviditet? I mitt opponeringsarbete till cert. mammamagetränare söker jag nu mammor till mitt arbete. Boka en tid till kraftigt reducerat pris!

Klicka här för mer information oech priser.

 

 

Löpcoaching

me2

Vill du börja springa men saknar motivation och vet inte hur du ska börja? Ska du springa ett lopp som du vill springa inom en viss tid men inte vet hur du ska lägga upp träningen inför? Lugn, jag hjälper dig att komma igång och/eller utveckla din löpning till en annan nivå!

Klicka här för mer information och priser.

 

Använd formuläret för att boka en träning med mig. Berätta om dig själv och vad du önskar boka tillsammans med mig så återkommer jag med förslag om hur vi ska lägga upp det för att det ska passa dig.

Boka aktivitet med mig