Nå ditt mål & skapa hälsosamma vanor med

Kostrådgivning

Vill du uppnå resultat utan att gå på någon diet med massor av förbud? Jag hjälper dig att nå det mål du önskar och ger dig den kunskap som krävs för att du ska kunna hålla en hälsosam livsstil livet ut.

Kostrådgivning i Forshaga

Vi ses i Svealandsklinikens lokaler i centrala Forshaga där vi samtalar kring din kosthållning, målsättning och hur du ska nå dina mål. Vi gör även en InBody-Scan som är en mätning av din kroppssammansättning och hur det är fördelat i kroppen (fettprocent, muskelmassa, vattenmängd, BMR m.m.).  

Kostrådgivning online

Oavsett vart du bor så kan du få min hjälp med att nå ditt mål genom onlinecoaching. Du får tillgång till en app där du hittar ditt skräddarsydda program, skickar in veckorapporter, följer dina framsteg och dessutom kan du chatta med mig om du funderat över något!

Detta kan du förvänta dig

Om du letar efter en snabb quick-fix för att tappa några kilon eller gå på en extremdiet för att tävla i fitness-tävlingar är inte jag kostrådgivaren för dig. Mitt mål med dig som kund är att du ska uppnå de resultat du önskar på ett hälsosamt sätt oavsett om det är viktnedgång, att “tighta till” kroppen lite, prestera i din idrott eller bygga muskler. Efter vår tid tillsammans ska du ha såpass mycket kunskap att du klarar dig på egen hand att hålla en sund och hälsosam livsstil med hållbara resultat. 

FAQ

Nedan kan du ta del av de vanligaste frågorna som förekommer av kunder. Skulle du inte hitta svaret på den fråga du har är du självklart välkommen att maila mig den till info@marathonemma.se eller använda dig av kontaktformuläret längre ned på sidan.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Ja det kan du, säg bara till så fixar jag kvitto efter betalad faktura. Jag är även ansluten till Actiway, men för att utnyttja detta behöver du säga till om det före bokad tid.

Kan jag delbetala?

Ja, det finns möjlighet att delbetala med olika alternativ beroende på upplägg.

Jag har allergi, funkar det?

Ja, oavsett om du har en (eller flera) allergier, är vegetarian eller bara inte gillar något livsmedel så funkar det alldeles utmärkt då varje kostprogram är helt personligt anpassat.

Kan hela familjen äta maten?

SJÄLVKLART! Eftersom du inte kommer gå på någon diet med förbud utan vanlig mat kan alla  familjen också äta av maten, vuxen som barn.

Priser

Följande prislista gäller för privatpersoner och enskild individ. Priset varierar från persom till person beronde vad man är i behov av. Kontakta mig via formuläret nedan eller maila mig till info@marathonemma.se så hjälper jag dig och ger dig mer info.

Enbart ett kostprogram                        1290 kr

Kostprogram inkl uppföljningar          från 800 kr/mån 

Skicka mig ett meddelande

Följ mig gärna på instagram

På mitt instagramkonto @marathonemma hittar du massor av tränings- och kosttips samtidigt som du får en inblick i min vardag. Nedan får du ett smakprov av de senaste uppladdningarna i min feed.

[enjoyinstagram_mb]