JAG ÄR REDO – är du?

Med onlinecoaching hjälper jag dig att nå ditt personliga mål inom kost och träning.
Jag ger dig verktygen för att lyckas och du följer planen, superenkelt!

Så vad väntar du på? Gör en intresseanmälan redan idag!

Nå ditt drömmål med hjälp av onlinecoaching

I mer än 8 år har jag jobbat med att hjälpa andra människor att nå sina drömmar om en frisk och hälsosam livsstil. Nu kan jag även hjälpa dig att nå just ditt personliga mål! Oavsett vart du bor, vilka matpreferenser du har, träningsnivå eller tidigare erfarenheter kan jag ge dig redskapen som behövs för att nå det där drömmålet du har genom onlinecoaching. 

Onlinecoaching, även kallat PT-online, är så mycket mer än bara ett kost- eller träningsprogram som du laddar ned från nätet. Vi kommer istället att jobba som ett team där vårt gemensamma mål är att du ska uppnå dina önskade resultat. Du får tillgång till en app där du kan följa dina resultat, se dina kost- och träningsprogram samt chatta med mig direkt vid funderingar om du vill.

Mitt mål är även att ge dig den kunskap som krävs för att du även ska kunna upprätthålla en frisk och hälsosam livsstil även efter vår coachingperiod tillsammans. Därför kommer du att få träna det du tycker är roligt och äta den mat du tycker är god för att det ska kunna bli en hållbar vana.

TJÄNSTER

ONLINECOACHING  

DETTA INGÅR

N

Personligt träningsprogram framtaget efter dina förutsättningar och mål. Anpassas även efter ev. skadehistorik.

N

Skräddarsytt kostupplägg, personligt anpassat efter dina matpreferenser, specialkost, allergier m.m. eller om du bara inte tycker om något specifikt livsmedel!

N

Direktchat till mig MED GARANTERAT SVAR INOM 48H, oftast inom 24h.

N

Uppdatering av kost- och träningsprogram en gång i månaden med nya recept och övningar, justeringa vid behov.

N

Eget inlogg till portal på dator där du kan mäta och följa din utveckling.

N

Personlig app där allt ovanstående är samlat!

PROJEKT 365

Upplägget för dig som vill göra din absolut sista livsstilsförändring, en gång för alla!

Förutsom ett kost- och träningsprogram att följa kommer jag som coach kommer att ge dig kunskap och de verktyg du behöver för att lyckas! Du kommer framförallt det att få det stöd och pepp du behöver när det går riktigt bra såväl som dåligt, både direkt från mig men också från de andra som är med i PROJEKT 365 genom vårt community, en sluten grupp där de som vill kan ansluta sig till för att få en gemenskap! 

Klicka här för att läsa mer om upplägget och göra din anmälan!

OPTIMAL LÖPNING

Ett onlinecoaching-koncept där löpning ligger i fokus och är till för dig som har ett specifikt lopp i sikte (t.ex. lidingöloppet, Stockholm maraton, Göteborgsvarvet, tjejmilen, vårruset m.fl) såväl som för dig som bara älskar att springa eller vill lära dig uppskatta tjusningen med löpning! 

Du kan välja om du enbart vill ha en personligt anpassad träningsprogrammering eller en helthetslösning med både träningsprogrammering och kostupplägg!

Läs mer om konceptet här!

 

Onlinecoaching DUO

För dig som vill dela onlinecoachingen med någon som står dig nära, det kan t.ex. vara din sambo, bästa vän, nära kollega, syskon eller någon annan som står dig nära. Allt som den ordinarie onlinecoachingen innehåller ingår även i detta koncept förutom att kostplanen är delad. Ni får alltså samma kostplan med recept varje månad (som självklart är individuellt uträknat efter era personliga näringsbehov). Träningsplanen är individuellt skapad efter era specifika mål som kan vara helt olika. Enda som krävs är att ni har samma matpreferenser. Ni kommer även att erhålla en privat sluten grupp med dig, den du delar onlinecoachingen med och mig som en liten “peppgrupp” (och givetvis även en privat chat direkt till mig). 

Skriv i din intresseanmälan att du är intresserad av Onlinecoaching DUO om du vill veta mer om det!

Vanliga frågor och svar

Här kan du läsa de vanligaste frågor och svaren. Har du inte fått svar på just din fråga? Gör då en intresseanmälan ovan och skriv frågan under meddelande.

Hur är upplägget?

Jag jobbar inte med några quick-fix eller tuffa dieter utan med hälsosamma livsstilsförändringar då jag är säker på att strikta dieter med massor av förbud inte är en metod som ger dig hållbara resultat på lång sikt. Att skapa en ny rutin tar tid och därför rekommenderar jag alltid att signa upp sig på minst 6 månader där du betalar en fast månadsavgift varje månad. Gör en intresseanmälan för att få mer information och aktuell prislista.

När du bestämt dig för att köra igång kommer du få ett frågeformulär utskickat som kommer att ligga som grund för ditt kost- och/eller träningsprogram. När du fått ditt första program kommer det sedan att uppdateras månadsvis med nya recept och övningar som är helt individuellt anpassade efter dig! Justeringar i ditt kost- och träningsprogram görs självklart vid behov längs med periodens gång, t.ex. om du skulle få mycket på jobbet en period och inte hinner träna alla passen eller om du inte skulle gilla något av recepten. Varje vecka kommer du att få göra en veckorapportering i form av en “incheckning” där du besvarar ett gäng frågor och berättar hur veckan gått. Du har även möjlighet att chatta med mig om det skulle dyka upp ett hinder eller om du har någon fundering. På så vis kan jag ge dig det stöd och hjälp du behöver för att lyckas!

Måste jag ha tillgång till gym?

Nej, då träningsprogrammet är HELT personligt anpassat så utformar jag programmet utefter vad du har att tillgå. Har du ingenting att tillgå så utformar jag programmet med egen kroppsvikt eller saker som finns i hemmet som redskap (ex. stol). Det går också att ändra detta längs med resans gång om du t.ex. skulle åka på semester, införskaffa dig något nytt träningsredskap till hemmet eller skaffa gymkort.

Kan hela familjen äta maten?

Självklart! Du kommer att äta helt vanlig mat som DU tycker om (och även din familj), jag anpassar recepten efter dina önskemål.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Självklart! Jag är ansluten till actiway och jag kan även ge dig kvitto att ge till din arbetsgivare. Säg bara till om det skulle vara aktuellt!

Jag har problem med ett knä och kan inte hoppa/springa, funkar det?

Ja, det gör det! Eftersom träningsprogrammet är HELT individuellt anpassat tar jag hänsyn till om du t.ex. har en gammal knäskada men också annat. Vi kommer då också lägga mycket fokus på att stärka detta område för att kunna utvecklas!

Vad kostar det?

Du betalar en fast månadsavgift som baseras helt på hur många månader du vill signa upp dig för och vad som ska ingå (både kost och träning eller bara något av dem?). Skicka därför in en intresseanmälan så ger jag dig all information och aktuell prislista kring det du är intresserad av.

Kan jag köpa enbart ett kost- och/eller träningsprogram utan coachning?

Nej, av tidigare erfarenhet bland klienter ger bäst resultat när det ingår coaching.

Jag har en del allergier, funkar det?

Ja, eftersom kostprogrammet är HELT personligt anpassat tar jag hänsyn till både allergier men också annan specialkost som t.ex. vegetarian eller vegan. Även om du t.ex. absolut inte gillar fisk eller något annat livsmedel.

KUNDRESULTAT

KUNDOMDÖMEN

Jag har testat det mesta för att nå mitt mål om att gå ned i vikt och faktiskt hålla den vikten. Med Emmas onlinecoaching gick jag inte bara ned i vikt utan jag lärde mig också hur jag ska tänka i framtiden för att fortsätta leva en frisk och sund livsstil. Jag är helnöjd och rekommenderar både kost och träningsplan!

Caroline

Jag anlitade Emma som coach för kost då jag saknade både motivation och kunskap att lyckas nå mitt mål att gå ned 10 kg. Jag hatar att laga mat men med Emmas kostplan kändes det enkelt och möjligt att lyckas, vilket jag gjorde! Jag är helnöjd och kan inte tänka mig att gå tillbaka till mitt gamla liv igen.

Lisa

Jag kan starkt rekommendera löpcoaching online tillsammans med Emma. Mina resultat har förbättrats så mycket och jag har fått hjälp med både träningsprogram men också att förbättra min löpteknik! Det var väldigt givande att få sitt löpsteg analyserat och det har gett en helt annan känsla i min löpning!

Malin

Om mig och min bakgrund


Mitt namn är Emma Blomqvist och jag är en småbarnsmorsa som älskar att springa, långt och länge.

För mig har det inte alltid varit en självklarhet att kunna springa, hösten 2011 vägde jag över 130 kg och blev sjukskriven för min kroniska ledsjukdom (reumatism). Därför är jag väldigt tacksam fört att min kropp idag klarar av att röra på sig och springa utan smärta.

Min högsta dröm just då när det var som värst 2011 var att skapa en funktionell vardag utan inflammationer i ledgångar, skyhög feber och extrem smärta som även orsakade sömnlösa nätter. Varje dag var en kamp att ens ta mig upp ur sängen och att ens kunna springa några få steg fanns inte på min världskarta. Jag fick nog, detta var inte det liv jag ville leva. Jag ville inte vara en 95-åring i en 22-årings kropp. Jag bestämde mig; Jag är INTE min sjukdom! och påbörjade något som utom min vildaste fantasi skulle bli min livs resa.

Idag har jag nästan halverat min kroppsvikt och springer marathon utan några som helst problem och arbetar som personlig tränare/onlinecoach med målet att hjälpa/inspirera andra till en frisk och hälsosam livsstil..

Jag har lyckats att göra en livsförändring helt på egen hand utan någon diet, kirurgiskt ingrepp eller dylikt. Och vet du vad? DET FUNKAR! Än idag. Så kan jag göra en sådan förändring, så kan du också.

Jag som coach


Jag brinner verkligen för att hjälpa andra till att skapa en hälsosammare livsstil utan att behöva gå på “dieter” eller känna att de bantar. Livet är för kort och värdefullt för det och är till för att kunna njutas av!

Sedan 2014 har jag arbetat heltid som PT/onlinecoach med att hjälpa andra att hitta balans i deras liv mellan kost, träning och att det ska funka med just deras vardag. Med den bakrund jag har kan jag även relatera till mina klienter på ett helt annat sätt, just eftersom jag inte alltid varit en vältränad småbarnsmorsa utan LÅNGT ifrån!