spri

Om marathonemma.se

MarathonEmma är ett företag som innehar f-skattsedel och drivs av mig, Emma Blomqvist (fd. Bertilsson). Här jag erbjuder tjänster inom personlig träning, löpcoachning, massage och föreläsningar. All verksamhet drivs med ett coachande förhållningssätt för att du som kund ska få bästa möjliga förhållningar till att nå just dina mål i din träning.

MarathonEmma.se är en plats för dig som tränar eller vill komma igång att träna där du kan hämta massor med inspriation och motivation att utvecklas i din träning.

.

yogi2

MarathonEmmas utbildning

Våren 2013 bestämde jag mig för att utbilda mig till personlig tränare då jag insåg att jag ville hjälpa andra människor att göra förändringar i deras liv. Jag ville bli den där hjälpande handen som jag själv saknade, någon som verkligen förstod mig och mina problem. Därför lägger jag en stor vikt idag på ett coachande förhållningssätt i mitt arbete som personlig tränare.

Jag är idag certifierad personlig tränare och massör via branchrådet hälsa samt diplomerad löpcoach, hälsoprofilbedömmare och licenserad bootcampinstruktör.

 pt

Här finner du MarathonEmma

Sedan 1 Juni 2016 är MarathonEmma en del av PT-Hörnan Karlstad AB. Ett team som består av Karlstads främsta Personliga Tränare. Detta är MarathonEmmas utgångspunkt och bokar du en PT-timme, löpanalys eller dylikt kommer vi att vara i PT-Hörnans lokaler på Ölmegatan 5 i Karlstad.