Nå ditt träningsmål med

Personlig Träning

Får du inte några resultat av din träning eller vet du inte hur du ska komma igång? Oavsett vilken nivå du är på idag, nybörjare som mer erfaren, så kan jag hjälpa dig med att nå ditt mål inom din träning!

Personlig Träning i Forshaga

Personlig träning sker i anslutning till FTCs lokaler i centrala Forshaga och du kan använda ditt friskvårdsbridag till denna tjänst om så önskas.

Adress:
Tryckerigatan 7, 667 31 Forshaga

Personlig Träning online

Oavsett vart du bor så kan du få min hjälp med både kost och träning genom onlinecoaching. Du får tillgång till en app där du hittar ditt skräddarsydda kost- och/eller träningsprogram som är anpassat efter dina mål och förutsättningar.  Där kan du kan enkelt följa dina framsteg, skicka in veckouppdateringar och dessutom chatta med mig om du funderat över något!

Därför ska du anlita PT

Personlig träning är till för dig som vill ha hjälp med att få de resultat du önskar. Det kan vara hjälp med att komma igång och känna sig trygg i gymmet såväl som att utveckla din befintliga träning. När du bokar en PT-timme hos mig garanterar jag dig att du är ensam i gymmet tillsammans med mig, på så vis kan du vara helt fokuserad på det vi gör.

 

FAQ

Nedan kan du ta del av de vanligaste frågorna som förekommer av kunder. Skulle du inte hitta svaret på den fråga du har är du självklart välkommen att maila mig den till info@marathonemma.se eller använda dig av kontaktformuläret längre ned på sidan.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Ja det kan du, säg bara till så fixar jag kvitto efter betalad faktura. Jag är även ansluten till Actiway, men för att utnyttja detta behöver du säga till om det före bokad tid.

Kan jag delbetala?

Ja, det finns möjlighet att delbetala med olika alternativ beroende på upplägg.

Ingår träningsprogram?

Nej, både kost- och träningsprogram är ett tillägg. I en PT-timme ingår enbart den tid du tränar på vår bokade tid. Fråga gärna mig om du är intresserad av att lägga till kost- och/eller träningsprogram.

Finns dusch och ombyte tillgängligt i lokalen?

Tyvärr kan vi inte erbjuda duschmöjligheter i dagsläget. Däremot finns det tillgång till toalett och ombyte.

Prislista

Följande prislista gäller för privatpersoner och avser enskild träning. Kontakta mig om du vill träna tillsammans med en vän (PT-duo), flera vänner (PT Small group) eller är ett företag som önskar gruppträning.

1 timme                                    750 kr

4 timmar                                      2 699 kr (674 kr/h)
8 timmar                                      4 995 kr (624 kr/h)
12 timmar                                   7 320 kr (610 kr/h) 
20 timmar                                  11 900 kr (595 kr/h) 

Skicka mig ett meddelande

Följ mig gärna på instagram

På mitt instagramkonto @marathonemma hittar du massor av tränings- och kosttips samtidigt som du får en inblick i min vardag. Nedan får du ett smakprov av de senaste uppladdningarna i min feed.

[enjoyinstagram_mb]