Ta din löpning till en helt ny nivå med

Löpcoaching

Oavsett vilken nivå du är på idag, nybörjare som mer erfaren löpare, så kan jag hjälpa dig med att nå ditt mål inom din löpträning!

Löpcoahing i Forshaga

Vi ses i Svealandsklinikens lokaler i centrala Forshaga om inget annat bestäms där vi börjar med att göra en löpanalys inomhus för att du ska få personlig feedback på din löpteknik och personliga övningar. Därefter fortsätter vi passet utomhus i den friska luften för att träna på bland annat din löpteknik. 

löpcoaching online

Oavsett vart du bor så kan du få min hjälp genom onlinecoaching. Du får tillgång till en app där du hittar ditt personligt anpassade löpträningsprogram och du har möjlighet att filma när du springer för att få feedback på din löpteknik. Dessutom kan du chatta med mig om du vill!

Vem är löpcoaching till för?

Personlig löpcoachning är något som alla kan ta del av, nybörjare som erfaren löpare, för att nå sina personliga mål på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt. Det kan vara allt från att komma igång med löpningen på rätt sätt efter graviditet eller skada. Det kan också vara att utveckla sin redan befintliga löpning och ta den till nya nivåer.

Personlig löpcoachning är helt enkelt en lyx som alla borde unna sig just för att det ger så mycket mer än bara ett träningspass!