presentkortet

Har din kompis, mor, bror eller kanske någon annan i din närhet under en längre period pratat på att hen vill komma igång med sin träning eller tycker sig ha “fastnat” och får ingen utveckling? Eller kanske har hen väldigt mycket att stå i och behöver en avslappnade massage? Ge bort ett presentkort hos mig på valfri summa! Personen väljer själv vilken tjänst den vill bruka presentkortet på. För att beställa använder du kontaktformuläret nedan, skriv summan du önskar ge bort och efter beställningen får du ett presentkort med tillhörande kuvert hemskickat till dig tillsammans med fakturan av den valfria summan. Giltighetstiden för presentkortet är 1 år från det att fakturan skrivs.

Julkampanj: Just nu har jag dessutom ett julerbjudande. Beställer du ett presentkort innan 24 December får du 20% rabatt av summan och beställer du innan 16e December kan jag dessutom garantera leverans innan julafton. Du väljer själv om du vill köpa nu och betala i Januari (tilläggsavgift 50 kr) eller ha ett betalningsvillkor på 14 dagar (kostnadsfritt).

Beställ eller ställ en fråga till mig:

Om du har några funderingar eller vill beställa ett presentkort är du välkommen att kontakta mig med hjälp av kontaktformuläret här bredvid. Jag svarar på ditt meddelande så fort jag har möjlighet.

Det går också bra att ringa mig på 073-810 79 10.