Samarbete med ASICS.

Som ambassadör och en del av teamet ASICS Frontrunner Sweden har jag möjligheten att prova Asics stora nyhet ASICS Novablast som kom med posten idag! ?  Tjohoo!!

Det är med blandade känslor som jag testar dem hemma i hallen: 

  • Första känslan ger en otrolig iver och kärlek till skorna då första intrycket av dem ger en enorm lätt känsla samtidigt som de är väldämpade. Dessutom är det inga sömmar som skaver så de känns mer eller mindre som att trä på en strumpa på foten. Något jag annars har problem med på många andra skor då deras sömmar klämmer på min hallux valgus. Jag vill bara testa att springa i dem NU NU NU då jag tror starkt att de kommer bli ett par storfavoriter!
  • Andra känslan ger mig en enorm sorg och förtvivlan när jag inser att jag inte ens kan testspringa i dem förens i höst då jag numera är höggravid med restriktioner att inte springa mer. ? Men jag försöker vända det till något positivt med att se det som att då har jag ett par nya enormt snygga och sköna skor att se fram emot att ta upp löpningen i efter graviditet! Perfekt!

Har du provat att springa i dessa skor? Berätta gärna dina åsikter i en kommentar vad du tyckte om dem! Jag är så nyfiken (och det tror jag även andra är)!

Är du nyfiken på att läsa vad mina teamkompisar i ASICS Frontrunner Sweden tycker om just Novablast? Kolla gärna in deras konton under hashtaggen #asicsfrontrunnersweden på Instagram eller besök asics frontrunner Swedens hemsida (klicka här)!