Årets första snö och vurpa!

Årets första snö och vurpa!

Årets första snö är kommit och årets första vurpa är gjord. Fast i år blev det inte per cykel som tidigare år. Haha. Redan igår kväll utbröt snökaoset här i Stockholm. Det verkligen vräkte ned snö och som alltid blir det panik/kaos med plogningen. Jag är oerhört glad att jag inte bor här i Stockholm permanent, sådana problem existerar inte i Värmland.

Ett tips till alla er som ska ut och springa idag, se till att ha väl utrustade skor! Antingen med brodd som man trär på skon eller broddade löparskor. Det är halt! Ett annat tips är att läsa lucka nr 15 i årets julkalender där jag tipsar om löpning i olika vinterunderlag.

Idag var jag nämligen bara tvungen att ta en mysig morgonpigg i det härliga vinterlandskapet, vilket jag tror att jag inte är ensam om att vilja göra. Självklart tog jag mina trailskor med väl mönstrad sula för bra grepp. Men tror ni inte att jag halkar och drattar på ändan ändå? Kojomen. Trots att jag sprang i skor med bra grepp och försiktigt. Som tur är blev det ingen skada, jag hade hunnit bli varm vilket jag är glad och tacksam för så att jag undkom sträckning.

 

2 kommentarer

 1. Men vad härligt, jag vill också ha snö ju! Eller ja, vi har ett litet tunt lager men vill gärna ha mer.

  Förresten, har läst lite om din viktresa och jag är så imponerad. Jag har dragit igång nu också, en gång för alla!

  Svara
  • Ja men visst är det?! Det är oundvikligt att inte tycka det är lite mysigt med ett mjukt snötäcke ute. Även för mig som inte alls är speciellt förtjust i snö egentligen. ;P

   Men vad roligt och höra. Kul att det inspirerar dig till din egna start. Jag önskar dig all lycka med den och tvivlar inte på dig! Kom ihåg att det bara är den första månaden som är sjukt tuff/jobbig.

   Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *