Årets första snö är kommit och årets första vurpa är gjord. Fast i år blev det inte per cykel som tidigare år. Haha. Redan igår kväll utbröt snökaoset här i Stockholm. Det verkligen vräkte ned snö och som alltid blir det panik/kaos med plogningen. Jag är oerhört glad att jag inte bor här i Stockholm permanent, sådana problem existerar inte i Värmland.

Ett tips till alla er som ska ut och springa idag, se till att ha väl utrustade skor! Antingen med brodd som man trär på skon eller broddade löparskor. Det är halt! Ett annat tips är att läsa lucka nr 15 i årets julkalender där jag tipsar om löpning i olika vinterunderlag.

Idag var jag nämligen bara tvungen att ta en mysig morgonpigg i det härliga vinterlandskapet, vilket jag tror att jag inte är ensam om att vilja göra. Självklart tog jag mina trailskor med väl mönstrad sula för bra grepp. Men tror ni inte att jag halkar och drattar på ändan ändå? Kojomen. Trots att jag sprang i skor med bra grepp och försiktigt. Som tur är blev det ingen skada, jag hade hunnit bli varm vilket jag är glad och tacksam för så att jag undkom sträckning.