Årets första långpass och utflykt till Kaknästornet

Årets första långpass och utflykt till Kaknästornet

Idag inledde jag dagen med att springa jag årets första långpass på 13 km (några varv runt sjöarna här i Sundbyberg). Egentligen så är det även första långpasset sedan French Riviera Marathon vilket kändes kul. Planen var att ta det riktigt lugnt, 7:00-tempo men det gick inte så bra då jag förs i det tempot så det blev ett snittempo på 6:30 min/km istället. Jag är nöjd, passet kändes otroligt lätt och det är kul att vara igång med löpningen för fullt igen. Denna vecka har jag sprungit 4 pass.

Tomas tycker att jag behöver se/uppleva mer av Stockholm som den ”bonde” från Värmland jag är så vi bestämde oss för att turista lite i Stockholm. Vi åkte till Sjöhistoriska museet för att kika på lite båtar genom åren. Där efter blev det lunch i Kaknästornet med en utsikt över hela Stockholm vilket var fantastiskt vackert! Det måste jag säga var bättre än förväntat och gjorde mig positivt överraskad.

Har du några sevärdheter/upplevelser i Stockholm som du tycker är ett måste? Tell me.

Kommentera inlägget. 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *