Idag inledde jag dagen med att springa jag årets första långpass på 13 km (några varv runt sjöarna här i Sundbyberg). Egentligen så är det även första långpasset sedan French Riviera Marathon vilket kändes kul. Planen var att ta det riktigt lugnt, 7:00-tempo men det gick inte så bra då jag förs i det tempot så det blev ett snittempo på 6:30 min/km istället. Jag är nöjd, passet kändes otroligt lätt och det är kul att vara igång med löpningen för fullt igen. Denna vecka har jag sprungit 4 pass.

Tomas tycker att jag behöver se/uppleva mer av Stockholm som den ”bonde” från Värmland jag är så vi bestämde oss för att turista lite i Stockholm. Vi åkte till Sjöhistoriska museet för att kika på lite båtar genom åren. Där efter blev det lunch i Kaknästornet med en utsikt över hela Stockholm vilket var fantastiskt vackert! Det måste jag säga var bättre än förväntat och gjorde mig positivt överraskad.

Har du några sevärdheter/upplevelser i Stockholm som du tycker är ett måste? Tell me.

Kommentera inlägget.