Kan ni förstå? Jag har gift mig! Det är ändå lite vuxenpoäng, eller vad säger ni? Igår den 16 Mars 2019 kom en vigselförrättare och två vänner hem till oss för att bevittna själva vigseln. Från och med nu har jag alltså bytt efternamn från Bertilsson till Blomqvist. Det känns riktigt konstigt, men ändå så otroligt bra!

Varken jag eller min numera man Tomas gillar uppmärksamhet och att stå i centrum, så för oss kändes det givet att “gifta oss i smyg”. Vi ville göra det så enkelt som möjligt och beslutade oss för att ha vigseln hemma i vårt hus då vi för exakt 1 år sedan fick nycklarna till huset (och i samma veva förlovade oss). Efter vigseln bestämde vi oss för att springa ett långpass löpning tillsammans för att sedan däcka i soffan när vi kommit hem. Enkelt, smidigt och massa kärlek! Precis som vi ville ha det!

Hur tänker/tänkte du kring ert bröllop? Stort eller litet?