I ganska många veckor nu har jag haft problem med Halux Valgus (kärringknölen på insidan av foten vid stortån), det vet ni som följer  mig här och på instagram. Jag har ju inte sprungit i princip något sedan Stockholm Marathon för att läka tån och den senaste veckan har den känts helt okej, så jag har smugit igång löpningen lite och de senaste dagarna har jag haft ett sådant enormt sug efter frihetskänslan i långpass så idag tyckte jag att det passade utmärkt att lägga in ett lugnt härligt långpass.

Så blev det också, jag sprang till min vän Sara som bor ca 4 km ifrån mig där hon hakade på i farten. Tillsammans tog vi oss bort mot Hammarö och runt tillbaka i ett lugnt behagligt 6:00-tempo. Jag kan ju säga att det märks verkligen att jag inte sprungit långdistans på nästan exakt 1 månad!! Flåset var sämre och magen sa ifrån dom sista 2 km ordentligt. Benen kändes tunga som bly redan från starten, men det tror jag mer beror på den kära crossfiten som jag har börjat med. Den ger mig massor med mystisk träningsvärk. ;P

Hur som helst så tog vi jag mig runt ett halvmarathon (21,15 km) på tiden 2:06:02 och då höll jag mig i pulszon 1-2. Jag är nöjd, även om det är långt ifrån min toppform i dagsläget. Dock så ser jag sjukt mycket fram emot att sätta igång träningen inför stockholm halvmarathon om drygt 1 vecka. :)