Idag skulle vi egentligen ha åkt upp till Vansbro och cyklat Vansbro Bianchi 120, 12 mil på landsvägscykel. Tomas kände dock inte för att åka så långt för ett lopp och jag tyckte också det var lite olockande att gå upp i ottan denna söndag. Så vi bestämde oss för att göra ett eget triathlon på hemmaplan hos mina föräldrars hus med strandtomt.

Sagt och gjort, vi åkte dit och drog igång. 1050 meter simning, 22 km cykling och 5 km löpning. Simningen gick riktigt bra för mig. Jag fick ett riktigt bra flyt och simmade på en av mina bästa tider hittills, vid växlingen till cykel så blåste det oerhört mycket så cyklingen gick riktigt tungt. Ändå lyckades jag hålla ett snitt på ca 29 km/h. Detta straffade såklart till löpningen, stumma ben gav vi oss ut på grusvägen. Löpbanan gick på växelvis grusväg, skogsstig och asfalt. Mot slutet kände jag mig starkare igen och kunde dra på.

Slutsatsen är att det är jäkligt kul, framförallt att kunna göra detta tillsammans med den jag älskar mest. Nu ser jag fram emot nästa gång vi kan göra detta.