Idag är det sista dagen i November och även första advent. Julen är med andra ord här! Underbart! Vet ni vad som hör julen till förutom adventsljusstaken? Jo, julkalendern! Jag älskar julkalenderar och har alltid gjort, speciellt chokladjulkalder då jag är en riktig godisgris. :P I år tänkte jag däremot prova något nytt där hälsa och träning är i fokus!

Låt mig presentera…

julkalender

En riktigt jävla svettig julkalender är precis vad det låter, svettig! Vaje lucka innehåller nämligen ett svettigt träningspass på max 30 minuter ända fram till julafton och du kan starta julkalendern från vilken lucka du vill. Passet publiceras varje morgon på Instagram, facebock och denna blogg. Alla kan vara med oavsett vilken nivå du är på idag, nybörjare som erfaren och du behöver inte ha tillgång till något gym eller speciella redskap.

Ta nu tillfället i akt att komma igång med träningen eller att utmana dig själv i din befintliga träning. Jag som certifierad personlig tränare skriver passen i kalender och jag kan garantera, är du med från start kan jag garantera att du kommer märka resultat vid julafton!

Vågar du anta utmaningen?! :D

Glöm inte att hashtagga träningsbilder med #enriktigtjävlasvettigjulkalender på instagram, dela på Facebook eller tipsa på din blogg för att ha chansen att vinna fina julklappar på självaste julafton! Ju fler hashtags/delningar/tips desto större chans har du.