Det är sol, strålande väder och en ledig helg, ÄNTLIGEN! Eftersom både jag och min sambo Tomas delar samma intresse för landsvägscykling blev det naturliga valet att cykla en långtur med våra lvc-cyklar. Idag bar det av mot Värmskog för att äta deras omtalade räkmacka.

Eftersom jag inte kunnat cykla nämnvärt mycket under vintern och våren för att vara mig (dels pga hudproblem men också pga för mycket jobb) så var det riktigt jobbigt att cykla strax över 2 timmar enkel resa, men det var det helt klart värt! Räkmackorna är lika goda som vi minns och inte har dom snålat in något på det enorma lasset heller.

Dessutom kunde vi killa en stund liggandes i gräset innan hemfärd, hade det varit vätternrundan SUB 10 som var tanken från början skulle inte det vara på tal om. Just idag gjorde det mig inget att jag inte ställde upp i årets Vätternrunda för denna dag blev helt perfekt ändå med livskvalitet på hög nivå! Jag menar, hur lyckligt lottade är inte vi som finner nöjet i att cykla 6 mil enkel resa för att äta en räkmacka? När man lika gärna kan ta bilen. ;)

 

Några bilder från vår cykeltur till Värmskog: