Dagarna tickar ned med rasande fart. Det är nu BARA 186 dagar kvar till det att jag ska genomföra en Ironman. Jag har inte varit kompis med min “nya” tempohoj riktigt och under helgen som var har jag fått möjligheten att göra en bikefit av duktiga Björn Andersson.

ÄNTLIGEN har jag fått rätt inställningar på min älskade svarta pärla (läs tempocykel) genom en bikefit. Under helgen har duktiga Björn Andersson gästat Karlstad och klubbens (i2if triathlon) medlemmar har fått möjligheten att kunna boka en bikefit med Björn. Jag gjorde såklart det eftersom jag inte riktigt är kompis med min tempohoj än. Efter bikefiten känns det betydligt bättre och vi får väl se vad de första träningspassen med den nya sittställningen säger.

Nästa steg blir att köpa en ny sadel… Det känns ungefär som att leta efter en nål i en höstack, dvs omöjligt! Men jag ska ge det ett försök och alla som har goda tips på bra sadlar att köra Ironman i får gärna tipsa om detta i en kommentar. Även om ni vet bra butiker i Stockholm eller Karlstad.