img_0938Idag är det första dagen på år 2017 och eftersom både jag och min blivande sambo Tomas tog det lugnt igår så vaknade vi tidigt idag, innan solen gick upp. Efter en god frukost blev det sedan dags för årets första träningspass som bestod av löpning i soluppgången. Det var helt fantastiskt underbart  och vi var nästan helt ensamma på Stockholms gator.

Löprundan blev en mysig jogg på 8 km. Inga krav eller måsten utan bara en god känsla längs med hela rundan. Fast detta är nog sista sådana runda på ett tag. Till veckan tänkte jag påbörja löpningens utveckling framåt. Jag vill bli lite snabbare, uthålligare och framförallt en starkare löpare.

Målet det är att få mindre ledbesvär under hela 2017 då både 2015 och 2016 har varit ganska dåliga med skov emellanåt. Tittar jag tillbaka hade jag bättre fysisk (och psykisk) hälsa 2014 vilket är något jag ska jobba vidare på 2017, men mer om det i ett inlägg längre fram. Nu ska jag och Tomas fortsätta att njuta av första dagen på året!