Åh, idag när jag vaknade kunde jag inte låta bli att fyllas av en sådan glädje och lycka när jag tittade ut genom fönstret. Solen sken och det var klarblå himmel, hur underbart låter inte det? Jag fullkomligt struntade i att det var både kallt och blåsigt, hellre sol än regn säger jag! Det gäller bara att klä sig rätt i vindskyddande material så är det problemet med kall vind löst.

När jag klädde på mig för dagens löprunda så fick jag även damma av mina Oakley Jawbreaker sportglasögon. De glasögonen förknippar jag med sommar och värme så därför känns det alltid lika bra att plocka fram dem för säsongen!

Idag bjöds det på en härlig runda (zon 3) på 5 km, när jag väl kom hem avslutade jag med 16 min styrka, 8 min corestyrka och 8 min benstyrka. Nu väntar dagens jobb med grupper och klienter mellan 13.00-20.30.

Ha en fin dag i vårsolen!

Kommentera inlägget.