Strålande sol, ledighet och sopad vägbana. Vad passar inte bättre än en cykeltur med landsvägscykeln? Idag var det dags. Tillsammans med min andra hälft cyklade jag mitt premiäråk för säsongen. Sammanfattning; UNDERBART!

Tomas, min andra hälft är påväg att flytta till mig från Sthlm till IMG_2640Forshaga, Värmland. Under denna helg har vi flyttat alla hans tillhörigheter vilket varit väldigt jobbigt. Ni kan ju tänka er själva hur tråkigt det är att packa, rensa och dessutom åka 32 mil med lasten? Speciellt när det har varit strålande sol och underbart väder och vi båda är träningsnördar som älskar att spendera tiden ute… Så idag fick det vara nog. Mitt i allt flyttkaos tittade både jag och Tomas på varandra, ”ska vi cykla?” frågade vi varandra.

Sagt och gjort, vi avbröt allt och gav oss ut på premiäråket utomhus för denna säsong med landsvägscykel. Det blev en kort runda på 2 mil på den omtalade klarälvsbanan här i Värmland. Det är en rak cykelväg (före detta järnvägsväg) på ca 10 mil. Vi höll ett högt tempo och turades om att dra. Trots att det blåste oerhört kallt så var det ändå otroligt skönt att få komma ut och röra på sig! Framförallt att få cykla utomhus igen efter flera månaders uppehåll. UNDERBART!

Har du cyklat premiäråket på landsvägscykel för detta år än?