Nytt i löpargarderoben

Stadium Outlet, löparshorta, xrun, marathonemma
Idag har jag hittills bara tagit det lugnt, jag tog för en gångs skull en lång sovmorgon och när jag vaknade så gick jag till affären för att köpa frukost. Påvägen dit svängde jag förbi Stadium Outlet för att kolla om jag kunde utöka min sommargarderob för löpning/träning. Jag har nämligen bara 1 par löparshorts och det räcker ju inte långt i denna hetta som Sverige har fått nu, speciellt inte när man lever i träningskläder som jag gör. ;P

Till min förtjusning så hittade jag också snygga shorts! Ett par shockrosa och ett par turkosa som matchar perfekt till mina färger. Jag älskar nämligen färgkombinationen turkos och rosa något enormt mycket, dem tillsammans får mig att bli glad och det är ju vad jag är. :) I kväll väntar ett intervallpass med spinningpass på Friskis. Det var enormt länge sedan jag körde så jag känner mig riktigt taggad inför det.

Ha det gott!

4 kommentarer

 1. Hej, första gången jag läser din blogg.Vilken otrolig resa du har gjort.Så bra jobbat.Helt otroligt imponerad.
  Vet inte om du vill svara på det men undrade bara om huden på kroppen,du ser så fin ut, har du opererat huden efter all viktnedgång?Trodde skinnet skulle bli slappare.
  Ska iallafall fortsätta läsa din blogg.
  Ha det fint.

  Svara
  • Hej Marita!
   Vad roligt att du hittat till min blogg och tusen tack för ditt beröm! Det gör mig verkligen glad. :) Angående huden så har jag inte opererat den och jag har haft turen och inte få så mycket sådant. Jag tror det är väldigt individuellt humida mycket lös hud man får eller inte. Jag har skrivit ett inlägg om det här om du vill läsa: http://www.marathonemma.se/los-hud/
   Må så gott!

   Svara
 2. Snygg outfit! Speciellt den med turkos tröja och rosa shorts. Jag har inte ”vågat” mig på shorts än, håller mig till mina knälänga tights. Läser mycket om löparkjolar som verkar vara väldigt poppis, har du testat det?

  Svara
  • Tusen tack Malla! :) Klart du ska våga på shorts! otroligt skönt att springa i. Jag var väldigt nojig innan också, just för min lösa hud på låren. Men vem är det förutom en själv som bryr sig egentligen? Högst troligt ingen. :) Angående löparkjol så har jag inte testat de och kommer nog inte göra det heller. Känner mig sällan bekväm i kjol/klänning i civilt tillstånd så har svårt att tro att jag skulle göra de när jag springer då. :P Men om du testar någon gång får du gärna berätta vad du tyckte.

   Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *