Jag får väääldigt mycket frågor om lös hud. Om jag fått mycket lös hud och vart. Egentligen är det ju en ganska privat fråga och jag gillar inte direkt och prata om det. Om det är nått jag är missnöjd över i dagsläget så är det just den. Även om jag tagit det rätt lugnt (låter kanske knäppt men hade jag viljat skulle jag klarat av att gå ner alla kilon mycket mycket snabbare) så har jag fått lite lös hud. Jag valde att ta det “lugnt” just för att huden skulle få en chans att hänga med i svängarna. Dessutom är jag ung (började resan som 23 år) och ju yngre man är desto lättare har huden att dra ihop sig. Jag tror även att det är genetiskt hur bra det drar ihop sig samt hur kroppen är formad. Så ni hör ju själva att detta är VÄLDIGT individuellt hur mycket och vart man får det. Bara för att jag får detta resultatet så behöver inte du få det. Du kanske får mindre eller mer och på helt andra ställen.

Själv har jag enbart fått på magen och brösten. Brösten har jag gått från 90E till 75C och eftersom brösten enbart är fett typ så säger ju det sig självt att det blir en hel del överflödig hud. MEN detta syns ju inte för allmänheten, så det stör mig heller inte så mycket. Däremot magen har jag en del, men det är inte alls mycket mot vad det kunde vara! Dessutom märker jag vecka för vecka hur det drar ihop sig mer och mer. Så jag tror att det kommer räta ut sigmed tiden. :) Man ser ju på de senaste efterbilderna på magen att den är lite slapp i huden, men för er som är väldigt nyfikna så kan ni se en bild på magen där jag drar i “löshuden” så mycket de går. Inte speciellt mycket med tanke på att jag halverat min kroppsvikt. Det kunde ju ha sett ut såhär.

loshud_51597615ddf2b37a95a172d7

Annars har jag ingen löshud. Vissa brukar ju även få på överarmarna (gäddhänget) och insidan lår. Men det har jag klarat mig helt undan ifrån vilket jag tackar för. :)