Det är inte alls lång tid kvar nu tills en av årets största höjdpunkter går av stapeln, mindre än 1 månad och för att vara exakt 24 dagar kvar! Söndagen den 8 April springer nämligen jag Rom Maraton och det ska bli så roligt! Jag känner mig mycket bättre förbered till denna mara både fysiskt och mentalt vilket känns riktigt bra. Sedan kan ju vad som helst hända när man väl springer, det vet man aldrig i förhand.

Mitt mål med loppet är som alltid att komma i mål lika fräsch som när jag startade, det vill säga har jag inga krav på tider m.m. Det ska vara ett riktigt långt och härligt långpass helt enkelt.

Det som lockar framförallt är sol och värme, även om solen har börjat att titta fram här hemma är det fortfarande kallt med snö och is! Jag ser fram emot att inte behöva frysa och få njuta av nya miljöer.

Ses vi i Rom?