Det är inte förens man flyttar som man faktiskt inser vad ens garderob består av, iaf för mig. Nog visste jag t.ex. att jag har mycket träningskläder och träningsskor, men att jag skulle ha ca 5 flyttlådor träningskläder och 2 flyttlådor vanliga ”människokläder” eller 3 flyttlådor träningsskor (varav 2 lådor löparskor av favoritmärket ASICS) och 2 icapåsar vanliga ”människoskor” skulle jag aldrig kunnat tro. Det säger lite vem jag är och hur jag lever…

Större delen av dagarna är jag klädd i träningskläder, antingen på mitt arbete eller när jag tränar mig själv. Det här med att klä upp sig för fest sker näst intill aldrig, när det kommer att ”klä upp sig” handlar det mer om att sätta på sig vanliga vardagskläder, dvs människokläder och umgås med nära och kära utan alkohol. Tänk hur livet kan se ut och ändra sig? För 10 år sedan ägde jag inte ens ett par löpartights eller t-shirt i funktionsmaterial men desto fler vardagskläder och festklänningar…

Hur ser din garderob ut? Vad säger den om dig?