helathybox1

Idag när jag kom hem från boxen efter att ha kört dagens jobbiga crossfitpass stack det upp något stort ur brevlådan. Så stort att luckan inte kunde stängas! Jag hade INGEN som helst aning om vad det kunde vara då jag inte beställt något under de senaste månaderna vad jag kunde minnas så min första tanke var att det måste hamnat i fel låda, men icke!

Till min förtjusning visade det sig vara från den omtalade boxen The healthy box! Tjohooo! Jag som alltid viljat provat detta box-koncept blev extra glad nu när företaget ville sända mig Decemberboxen som julklapp. Stort tack! :D Annars går det ut på att man betalar från 179 kr i månaden så skickar dom ut ett paket innehållande massa fina hälsosamma produkter och man vet inte innan vad man får. Det är generöst och vädret av boxen är betydligt högre än vad man faktiskt betalar för den.

 

helathybox2

Decemberboxen innehöll detta:

– Runners world tidning
– 200g ekologiskt kokosmjöl
– Gojibär i choklad
– Berry Boost
– Grytbas från Gogreen
– Bara bär från finnerödja
– Grönt te extrakt från Noa

Om du är intresserad av att få hem en box i din egna brevlåda kan du läsa mer om konceptet och hur du ska gå till väga på deras hemsida, The healthy box. :)