Helgen som nu har passerat spenderade jag i huvudstaden. Jag åkte dit tidigt på lördag morgon och kom hem sent på söndag kväll så det blev en jäkligt intensiv helg men rolig! :)

run1

Under lördagen var det dags för utbildning och ledarträff för Runacademy. Jag vet inte om jag sagt det innan här på bloggen men jag kommer vara en av tre utvalda ledare för Runacademy i Karlstad. Det ska bli enormt kul och jag ser fram emot att få möta alla nya löpare för att sprida lite löparglädje.

Under förmiddagen på själva utbildningen gick vi igenom vad Runacademy står för samt alla 15 pass som vi kommer att köra under våren och under eftermiddagen var det praktisk genomgång av ett pass samt löpskolning.

Runacademy är unikt på så vis då syftet är att man ska lära sig något nytt varje gång, nästan som en liten utbildning. Därför inte något pass något andra likt heller. Så det kommer vara allt ifrån backintervaller till terränglöpning och vattenlöpning. Här i Karlstad startar löpargruppen på måndag (9 mars) kl. 18.00, var med! Alla kan vara med oavsett nivå. Klicka här för anmälan. :)

run2

Vi ses på måndag!