När jag fyllde år fick jag en fin present av min bästa vän som samtidigt var lite pikande, nämligen ett fint ljusprydnadsfat med en ”sandlåda” där man ska kratta gruset i lugnande syfte. Jag har nämligen häcken full större delen av tiden och är sällan ledig. Detta fick mig faktiskt en liten tankeställare, att jag kanske faktiskt ska försöka varva ned och hitta inre frid ibland. 

yoga

Sedan en tid tillbaka har jag gått regelbundet på yoga hos Friskis och Svettis en gång i veckan. Tidigare hatade jag yoga för att jag blev mer stressad av det än lugn, men jag har kommit fram till under min utbildning som personlig tränare hur fantastiskt bra yoga är för att öka rörligheten och på så vis nå bättre resultat i träningen. Så jag ville verkligen ge det en chans och allt eftersom veckorna gick, desto roligare och mer rogivande kände jag att yoga blev. Idag gillar jag yoga, nästan älskar yoga vill jag påstå. Den får mig att bli lugn mitt i all vardagsstress. Det är som att trycka på en på- och avknapp. Hur ser din relation till yoga ut?

I slutet av September utmanade @yogamala (som jag följer) på instagram sina följare att utöva yoga varje dag under oktober månad med olika fokusområden varje dag. Jag tänkte med en gång att detta är något för mig! Så jag hakade på. Än är inte oktober slut, men jag har utfört yoga varje dag sedan 1 Oktober (med undantag från sjukdom/återfall under 2 dagar) och jag måste medge hur häftigt det är att märka resultaten vecka för vecka. Jag blir lite rörligare för var dag. TROTS att det är höst och mina leder är stelare än någonsin. Jag hoppas verkligen att Anna arrangerar fler sådana här spännande utmaningar.

IMG_0721

Utmaningen som yogamala arrangerar.