Inlägg i samarbete med presenter.se

Våren är äntligen här och visst är det chockande hur snabbt det gick? Det är så härligt att se lite folk på löpbanorna igen och hur utomhussporterna smyger sig fram. Många av mina vänner fyller år inom de närmsta månaderna och jag börjar fundera på lite presenter.

En typ av present som känns extra rolig att gå bort är en upplevelse. Jag har googlat lite och hittat en hel del bra alternativ. Nu funderar jag bara på om man ska ge bort en avslappnande eller en sportig upplevelsepresent? Något mer aktivt kanske passar bäst till ens träningskompisar? Eller passar det bättre till de som inte rör sig särskilt mycket? Och när det kommer till en avslappnande upplevelse, ska man ge den till livsnjutaren eller till den som är extra sportig och skulle behöva ta det lite lugnt?

Förslag på avslappnande presenter

När det kommer till avslappnande presenter är massage och spabehandlingar populära alternativ. Det finns flera olika sorters massagebehandlingar att ge bort, som klassisk massage, fotmassage, ansiktsmassage eller massage med jade-stenar. Att skämma bort  vännen med en middag är ju inte heller fel. Jag erbjuder klassisk massage och idrottsmassage i Karlstad, boka tid här. Givetvis går det att köpa presentkort också!

Förslag på aktiverande presenter

När det kommer till sportiga aktiviteter känns utbudet större. Antingen kan man göra något fartfyllt som att köra vattenskoter eller kanske något så random som silversmide? Något som också verkar spännande är olika escape spel, där man spelar i ett rum som är inrätt som till exempelvis ett fängelse eller ett labb. Sen ska man med sina kompisar försöka lösa en spännande gåta eller ta sig ut med hjälp av ledtrådar!

Har du några tips på roliga upplevelser man kan ge bort? Har du testat escape spel? Vore kul att ta del av era tankar och åsikter.