Jag ligger enormt mycket efter med utmaningen Move. Nourish. Belive pga återfall av min ledsjukdom och vinterkräksjuka, men nu är jag tillbaka på banan igen och kör igång vecka nr 3 i utmaningen som är Belive, alltså tro. Då menar jag inte tro som i att tro på gud utan tro på sig själv och tro på sina mål. Vad är det som håller mig på topp?

Det första som faller i min tanke är att detta är något som jag är otrolig på. För hade jag inte börjat tro på mig själv och min kropp för 3 år sedan hade jag inte varit där jag är idag. Tidigare lät jag mig tro på vad alla andra sa till mig. Bland dessa personer var det t.ex. läkare som sa till mig att det inte fanns något mer för mig att göra, att jag bara inbillade mig all smärta och att jag var helt frisk. Trots skyhög feber, rörelsesvårigheter och svullna leder. Till en början lyssnade jag på dem, men det var sedan när jag valde att lyssna på mig själv och tro på mig själv som det började ge resultat till det bättre. Nu kunde jag helt plötsligt se en ljus framtid, vilket jag inte gjorde innan. Genom tron kom också hoppet om en bättre hälsa och därmed blev livet roligare att leva. Jag började bli glad igen!

Jag tror därför det är extremt viktigt att hela tiden våga drömma och sätta drömmål med delmål som är realistiska och man tror sig klara! För mig är det i alla fall mycket viktigt. Att tro på mig själv, tro på min kropp och hela tiden leva genom mig själv. Ibland önskar jag nästan att alla fick möjligheten att göra en sådan resa som jag gjort, just för att det öppnar upp en helt ny värld. För detta är recpetet på hur jag håller mig på topp!