mtb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Under sommaren har flera av mina cykelvänner som cyklar landsväg varit på mig och tjatat om att jag ska prova på det är med att cykla i skogen på smala stigar, men jag har varit svårflirtad i sommar eftersom landsvägscyklingen ligger mig så varmt om hjärtat. Nu däremot är det höst och sista lvg-rundan gjordes (högst troligt) under gårdagen och trainern lockar inte så mycket, inte än iaf. Detta har gjort att mina tankar kommit över till MTB som vinterträning (samt att jag förmodligen ska testa på multisport i ett reumatikerlag nästa år).

Så idag fick min MTB-galna vän Lisa med mig på en runda på 1h i i2-skogens stigar, berg och snår. Min allra första runda! Jag vill säga att jag älskar det, men riktigt där är jag inte än. Dock tror jag att jag kommer uppskatta det mer när jag vågar lita på cykeln mer än vad jag gjorde idag. Fast jag måste ju erkänna att det var bra kul stundvis men också bra läskigt stundvis. Haha.

Hur som helst, nu börjar jakten på en vettig MTB-cykel som jag kan ha för vinterträning!