Ja, ni läste rätt. JAG ÄR GRAVID! Om allt går som det ska kommer vi att bli 3 Blomqvistar under juli! Vi är så glada och förväntansfulla, detta kommer helt enkelt bli den bästa sommaren i våra liv och givetvis har jag tänkte dela med mig av resan.

I nästan exakt 1 år har det ekat tomt i bloggen. Jag har haft fullt upp med att jobba helt enkelt och haft alldeles för mycket på mina axlar så att jag blivit tvungen att prioritera bort vissa saker, däribland bloggen. Ni som följer min instagram har redan läst nyheten att jag är gravid men jag vill även berätta om nyheten här då min tanke är att försöka ta upp bloggandet igen och dela med mig om min graviditet då jag numera är sjukskriven 50% som gör att jag får lite mer tid över till annat, som t.ex. bloggen! Perfekt!

Idag är jag i vecka 22 (21+4). Mer än halva graviditen har gått (54,3% för att vara exakt) och det känns sjukt overkligt. Om första halvan har gått så fort, hur fort kommer inte då andra halvan gå?

Min fråga till er är om ni har några frågor kring graviditet som ni vill att jag skriver om? Det kan vara just min graviditet hur jag känner men också allmänna frågor om t.ex. graviditet och träning. Skriv en kommentar isf med din fundering, annars så kommer jag bjuda på lite gott och blandat framöver.