Denna helg har jag tillbringat i cykelsadeln på de värmländska landsvägarna i en stålande sommarvärme. SÅ UNDERBART! Utgångspunkten var Selma SPA där vi också fick bo från fre-sön och under dagarna var vi ute och cyklade runt om i Sunne. Kan det bli bättre? Jag tror inte det.

Under lördagen blev det hela 6,5h effektiv cykel tid med närmare 1800 höjdmeter att bestiga. Det var jobbigt och tufft, totalt blev det ca 17 mil. De sista milen var jag riktigt trött, framförallt i ryggen. Under söndagen cyklade vi en lite kortare tur på 12 mil med ca 1100 höjdmeter. Det tog ca 5h. Under söndagen var det dessutom jättevarmt och jag fick väldigt ont i nacken/axlarna, förmodligen för att kompensera ryggontet.

Över lag tycker jag ändå det gick bra, jag är nöjd med tanke på att jag inte cyklat så mycket ute än i år. Jag är mest glad för att jag inte fått några skador eller ens känningar på det, att bli trött/ont känns lite som att man får räkna med på ett sådant här läger. Syftet var ju att våga utmana våra gränser lite.

Nu är det trots allt mindre än 50 dagar kvar tills avfärd för vår cykeltur till Paris!! Jisses….