Foto: Fredrik Karlsson/Solstafoto

Igår pågick ASICS Stockholm Marathon 2017 och jag vet att många av er läsare sprang det. Stort grattis till er alla och era enorma prestationer! 4,2 mil är långt att springa och inget man bara gör utan förberedelse.

I dagens inlägg tänkte jag tipsa om ett inlägg som jag skrev för 2 år sedan angående återhämtning efter en sådan stor prestation samt hur du kommer tillbaka på ett bra sätt. Ofta är det lätt att gå all in inför ett lopp och vara extremt noga med nedskärning av träning och rätt kost för att kunna prestera optimalt. Efter loppet brukar återhämtningen och närmaste tiden efter loppet lätt att glömmas bort.

  • Hur ska jag tänka kring mat efter loppet?
  • Hur länge ska jag vila efter?
  • Hur ska jag komma tillbaka till min vanliga träning?

Detta är några frågor du får svar på i inlägget. Så in och läs!

Klicka här!