Vätternrundan 2015

Vatternrundan_002186

Nu är det klart. 12 Juni 2015 kl. 21.36 går startskottet. Då ska jag (och ett gäng härliga tjejkompisar) cykla den omtalade vätternrundan på 300 km, 50årsjubileumet till ära! I skrivandets stund är jag så fantastisk glad att vår lilla grupp fick en startplats. Förra året tog platserna slut på 6 min, iår har jag inte riktigt någon koll men jag tror att det är något liknande.

Idag känns det ganska ofattbart att jag faktiskt ska delta i detta cykellopp på 30 mil då jag knappt rört min älskade Bianchi-cykel iår och har lite skräckblandad förtjusning till just landsvägscykling. För några år sedan var jag nämligen med om en cykelolycka som slutade med ett besök på akuten, denna olycka har satt större spår i mig än vad jag trott från början. Men tanken är att jag nu ska bli kvitt min cykelrädsla, för jag tycker ju att det är fantastiskt underbart med landsvägscykling innerst inne.

Fick du någon startplats för Vätternrundan 2015? 

4 kommentarer

 1. Wow vad roligt Emma! Det är det absolut roligaste jag själv har gjort, så jag tror du också kommer tycka om det. En folkfest för alla cyklister!

  Svara
  • Ja, det ska bli grymt kul! Fast det är lite med skräck också för jag har aldrig cyklat längre än 10 mil. XD Har du några tips?

   Svara
 2. Någon gång ska jag göra klassikern och då blir det start i Vätternrundan. Herrejösses, 30 mil på sadeln :)

  Svara
  • Det gör du verkligen rätt i! Det är en sådan där kul grej i livet att göra. :) Ja, 30 mil är sinnessjukt långt! Så långt kommer jag nog aldrig cykla igen. Haha.

   Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *