Team_Rynkeby_Logo

Redan i våras fick jag nys om Team Rynkeby i olika sociala medier och tyckte att det verkade vara ett fantastiskt projekt/engagemang. När jag sedan såg Värmlands team swischa förbi mig på Klarälvsbanan med deras gula cyklar under ett av mina långpass med löpning en vacker vårdag kunde jag inte låta bli att drömma mig bort – en dag skulle jag också vilja göra något liknande. Vara med i ett cykelteam och kämpa för något bra (team rynkeby samlar in pengar till barncancerfonden och cyklar till Paris). Tänk den upplevelsen!? Hur fantastiskt skulle inte det vara för en cykelnörd som mig med eldsjäl?

För några veckor sedan fick jag en inbjudan på Facebook om informationsmöte till 2016 cykelteam. Såklart jobbade jag då eftersom det låg på kvällstid så jag kunde inte närvara, men det fick mig att läsa på mer om team Rynkeby på webben och jag beslutade mig ändå att lämna in en ansökan till teamet eftersom några av mina vänner också sökt. Det skulle vara roligt om vi alla blev antagna.

2 dagar efter det att jag fyllde 27 år (den 2 September för att vara bestämt) fick jag ett telefonsamtal från teamledaren i Värmland med den bästa födelsedagspresenten – JAG BLEV ANTAGEN! Så nu mina vänner är det bestämt. Den 6 Juli 2016 cyklar jag till Paris i välgörenhet för barncancerfonden!

Resan dit kommer bli lång då det krävs mycket förberedelser, men jag hoppas att ni kommer vara med mig och följa mig längs vägen. :)

cykelJag och min underbara racer Bianca en härlig dag i somras. :)