Det här med önskelistor kommer jag aldrig att växa ifrån, som den prylarna tjej jag är som också älskar paket så är önskelista ett måste. Nu förtiden är det mest för min egen skull till kommande “belöningsinköp”. Men listan, den finns. Always! Här tänkte jag dela med mig av vad som står högst upp på listan just nu och kanske är det till någon hjälp för dig som letar julklappar till en träningstokig tjej. :)

  1. Nespresso Lattisima. Jag har börjar dricka kaffe, eller rättare sagt latte! Men det är ett steg åt det håller iaf. Jag äger i dagsläget ingen kaffekokare, därför kommer mitt nästa inköp bli en kaffemaskin som kan göra latte. Gärna Nespresso Lattisima. Alternativt en vanlig kaffemaskin med en mjukskummare vid sidan av. Tanken är också att jag kanske kan bli av med mitt pepsi max beroende om jag inhandlar en sådan här. Det är ju värt ett försök iaf. Haha.
  2. Michael Kors klocka. Jag är en tjej som inte är så förtjust i tjejiga accessoarer, handväskor eller smycken. Ska jag ha något ska det vara stilrent och fint, just eftersom jag inte använder det nämnvärt. Klockor har jag alltid älskat, därför lägger jag hellre pengar på en fin klocka (som faktiskt också fyller en funktion) än massor av smycken. Jag har svårt för att köpa saker som inte fyller en funktion, hur konstigt det än låter. Haha.
  3. En “smart” trainer. Min gamla trainer har gjort sitt. Den är både sned och låter ohyggligt mycket så att jag tycker synd om grannarna. Därför använder jag den inte längre. Nästa trainer jag köper ska vara smart (dvs. går att koppla upp mot cykelprogram som Zwift eller trainerroad) och ha wattmätare. Det är också viktigt att den är så tyst som möjligt! Till hänsyn för mina grannar. Någon som har bra tips på trainer som motsvarar mina krav? Lämna gärna en kommentar då.
  4. Träningstights. Träningstights är mina arbetsbyxor, det jag går i varje dag. Så dem slits kan jag lova. Nu råkar det dessutom vara så att typ alla mina tights gjorts sitt, så det är dags att köpa nya. Både korta och långa.

tomten