Premiärturen med LVG är gjord!

Premiärturen med LVG är gjord!

Strålande sol, över 10 plusgrader och vindstilla. Idag kunde jag inte hålla mig längre, det blev en premiärtur utomhus med min kära landsvägscykel Bernad. Trots att jag fortfarande är lite snorig efter dunderförkylning (som jag fick efter Rom Maraton) kunde jag alltså inte låta bli, vädret var för inbjudande. Dock var jag klok nog att bara ta en kort och väldigt lugn runda på 40 minuter.

På söndag är det cykling med laget utomhus och jag hoppas verkligen att jag kan vara med!

 

2 kommentarer

  1. Hej Emma,

    Jag undrar om du har något tips på en prisvärd och bra racercykel om man ska genomföra sin första ironman? Inget jätte avancerat men som fungerar att genomföra loppet med

    Svara
    • Hej! Om du inte har några höga ambitioner funkar en vanlig racercykel för landsväg jättebra. Du behöver inte ha en tempocykel för att göra en Ironman. :)

      Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *