löpcoach

Sent igår kväll kom jag hem från huvudstaden och löpcoachutbildningen som jag deltog i under två hela dagar (fredag och lördag) med grupplöpträning i fokus. Dagarna var mycket intensiva och gick i ett. Dag 1 var endast teoretisk med träningslära, dock enbart repetition från grundskola/gymnasie samt min tidigare PT-utbildning, dag 2 var också nästan bara repetion från tidigare utbildningar med praktiskt utövande (löpskolning, passupplägg, styrka osv.). Dock var det enormt kul och ändå mycket lärorikt då jag fick massor med ny inspiration och motivation till mina egna upplägg till klienter och till mig själv.

I november väntar steg 2, den del jag egentligen ville gå (som 1an krävdes för att kunna gå) som riktar sig till idividuell löpcoachning. Jag har höga förväntningar på det utbildningstillfället och hoppas på att kunna ta med mig massor av ny inspiration, passupplägg och teknikträning till mina klienter. Sedan har jag ett gäng andra kurser och föreläsningar i höst som jag tänkt delta i, för något jag aldrig kommer göra är att se mig som fullärd! Jag kommer ALLTID vilja lära mig nya saker och vilja sitta i skolbänken för att lära mig inom det jag brinner allra mest för. :)