i2Den senaste tiden har jag jobbat varje måndag kväll då vi har gemensam simträning med min lokala triathlonklubb. Detta gjorde att jag missade ett 750m-test som mina klubbkompisar fick göra på träningen för någon vecka sedan. Så idag tog jag mig i kragen och utförde detta på egen hand imorse. Jag hade inga förväntningar mer än att jag trodde att det skulle gå lite lättare än senast.

Sagt och gjort. Jag simmade och jag gjorde det på en tid som var 2:40 min snabbare än senast (årsskiftet)! Jag är sjukt nöjd då jag även hade krafter kvar att ge! Mitt mål under vintern var att bli en grym simmare. I jämförelse med vart jag var för exakt 1 år sedan så vill jag nog påstå att jag uppnått det vid det här laget. Nästa vinter blir då som mål att bli en ÄNNU grymmare simmare med andra ord. ;)

Nu börjar dessutom utomhussäsongen för frisim i öppet vatten snart. Behöver jag säga att jag längtar?

Lämna gärna en kommentar!