Träning ska vara kul. Med denna bokstavslek blir ditt träningspass unikt! Använd dig av bokstäverna i ditt namn för att kombinera ihop ditt träningspass för dagen. Enkelt, kul och utmanande.

Eftersom jag fortfarande befinner mig i Stockholm och kommer göra det ett tag till så har jag inte tillgång till något gym. Därför har jag tvingats att hitta på träningspass (utöver löpningen) som jag kan utföra hemma i vardagsrummet. Då syftar jag på styrketräning med gummiband (miniband), hantel och/eller andra lätta hjälpmedel.

Träna enligt bokstäverna i ditt namn

Idag blev jag inspirerad av att göra ett roligt träningspass baserat på mitt namns bokstäver. Varje bokstav i namnet är en övning med ett bestämt antal reps eller tid. Vågar du testa?

img_0958A = 10 situps
B = 10 armhävningar
C = 5 burpees
D = 10 knäböj
E = 30 sekunder i statisk knäböj/jägarvila
F = 30 sekunder i planka
G = 25 x-hopp/jamping jacks
H = 10 knäböjshopp (upphopp)
I = 10 dips mot bänk
J = 10 armhävningar
K =10 utfall per ben
L = 30 sekunder sidoplanka per sida
M = 20 knäböj
N = 10 fällkniv
O = 15 burpees
P = 10 dips mot bänk
Q = 45 sekunder i statisk knäböj/jägarvila
R = 10 sidoutfall per ben
S = 5 burpees
T = 10 höftlyft
U= 20 sit-ups
V = 25 rygglyft
W = 30 sekunder i statisk knäböj
X = 25 x-hopp/jumping jacks
Y = 25 meter krabbgång
Z = 30 sekunder i planka
Å = 10 armhävningar
Ä = 10 sumoknäböj
Ö = 10 mountainclimbers per ben

Eftersom jag har så kort och fåboksavligt namn (Emma) körde jag efter mitt fulla namn (Emma Caroline Bertilsson) istället. Ett annat förslag är att upprepa ditt utvalda namn 2-4 gånger. Självklart krävs det ju en uppvärmning innan också, själv gav jag mig ut på en lätt jogg i 5 km men det går ju givetvis att göra något annat också som får dig att bli lite varm i kroppen.

Hur blev ditt träningspass? Var det kul? Kommer du att göra om det?