Inlägget innehåller reklam för sportlala.se 

Det är vår! Även om den kom lite senare i år än tidigare år så är den mer än välkommen! Vår = Cykelsäsongen börjar utomhus och det gäller att klä sig smart. Detta tillför ju därför en del kompletteringar i cykelgarderoben. I detta inlägg tänkte jag dela med mig av klädsel för vårcykling samt vad som är värt att investera i. Dessutom bjuder jag i samarbete med sportlala.se på en rabattkod på upp till 60% av craft cykelkollektion. Enjoy!

När det kommer till cykling gäller det att klä sig smart och framförallt så lätt/lite kläder som möjligt. Därför är lager på laget väldigt bra av tunna lätta material samt plagg som är lätta att ta sig av under passets gång då det oftare är lite kyligare på förmiddagen än mitt på dagen såhär på våren. I kollaget nedan ger jag dig tips produkter jag tycker är värt att investera i.

kollage

1. Cykelbyxor. Det är oerhört viktigt att investera i ett par bra cykelbyxor av god kvalitet. Dessa är vadderade vid rumpan med en padd så att man har något mjukt att sitta på. Att använda ”sadelöverdrag” som man kan finna till vanliga cyklar är inte att föredra då detta kan orsaka skavsår. Ett annat tips för att undvika skavsår är att inte ha några underkläder under cykelbyxorna.
2. Cykeltröja. Du tänker säkert: ”vadå? jag kan väl använda en vanlig t-shirt?” Javisst, det kan du. Men cykeltröjor har smarta fickor på ryggen som du kan lägga allt ifrån mobil, nycklar, plånbok till energipåfyllning som banan och energibars. Dessa blir då också lättillgängliga under passet.
3. Armvärmare. Istället för att ha en långärmad tröja kan du trä på armvärmare till cykeltröjan som du sedan lätt kan ta av under självaste cykelpasset när du blivit varm.
4. Vindväst. Jag fullkomligt älskar vindväst. Den håller överkroppen varm när det blåser lite kyligt.
5. Benvärmare. Precis som med armvärmarna använder du dessa ihop med cykelbyxorna så är det bara att ta av dig dem om det blir för varmt och lägga i  t.ex. någon av fickorna på ryggen.
6. Skoöverdrag. Det finns inget värre än att frysa om fötterna! Skoöverdrag skyddar dig från vind och även till viss del regn.

Detta inlägg publiceras alltså i samarbete med sportlala som säljer träningskläder och sportprylar online med rabatt upp till 80%. Idag, fredag, öppnar dessutom en stor kampanj för alla cyklister med 50% rabatt på Craft cykel! Hur bra är inte det? Perfekt för er som ska (precis som jag) cykla mycket i vår och sommar. Sportlala har även många andra kända varumärken som Puma, Salming, Röhnisch, Craft, Jays mfl. Affärsidéen går ut på att ha korta kampanjer så allting finns inte uppe hela tiden, men oftast kommer det tillbaka till sidan längre fram. 

Dessutom, använder du rabattkoden EMMA10 får du 10% extra rabatt på din beställning. Men skynda dig. Erbjudandet ligger endast uppe i 9 dagar.

För att kunna se priserna behöver man logga in på www.sportlala.se med sin mailadress och ett lösenord, eller via Facebook. Det är såklart gratis och du binder inte upp dig till någonting. Anledningen till det är för att sportlala.se inte vill att priserna ska vara synliga för andra än deras medlemmar. Som medlem får du ett mail varje gång det kommer en ny kampanj, så att du får reda på det först och kan handla innan produkten tar slut!