ASICS Nya höstkollektion

ASICS Nya höstkollektion

Förra helgen samlades ASICS Frontrunner Sweden för en weekend i huvudstaden, tyvärr kunde jag inte närvara och ni vet ju varför vid det här laget. Jättetråkigt då jag verkligen hade sett fram emot att få träffa gänget igen. Under träffen presenterades bland annat den nya höstkollektionen för oss Frontrunners och jag fick den skickad till mig i veckan. Den är verkligen jättetrevlig med dess nyheter!

Bland annat innehåller den den nya light show-serien (se bild 4. Väst, tights och t-shirt) och de nya trailskorna Asics Gel-FujiRado (se bild 2). Samtliga kläder hittar ni även på asics.com om eller närmaste återförsäljare om ni skulle bli sugna på att shoppa. Om några veckor kommer jag att göra recensioner, främst på båda skorna (FujiRado och Dynamis). Så håll utkik! :D

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *