KOSTRÅDGIVNING
online

Kostrådgivning online

För att nå ett hållbart resultat krävs inte bara en bra träning utan också god kosthållning, oavsett om ditt mål är att gå upp/ned i vikt eller att prestera bättre i ditt idrottande. Det är viktigt att kroppen tillgodoses med den näring den behöver för att bibehålla en god energibalans. Den energi kroppen gör av med ska också tillföras för att ge bästa möjliga resultat. Tillgodoses inte kroppen med detta riskeras du för näringsbrist och överträning. Med ett skräddarsytt kostprogram utefter din livssituation och träningsmängd kommer du inte behöva oroa dig för detta.

Kostprogrammet är skapat utefter dina behov, förutsättningar och mål. Jag kommer att göra en profilbedömning av dig och skräddarsy ett personligt kostprogram för dig. Profilbedömningen består av 2 steg. Efter att du har fått ett kostprogram rekommenderar jag alltid en uppföljning för bästa resultat.

 

Detta ingår:

 • Profilbedömning
 • Inloggningsuppgifter till kostdataprogram online
 • Personligt kostupplägg/program
 • Recept på frukost/mellanmål och lunch/middag specifikt anpassade för dig
 • Förslag på dagsmenyer med frukost, lunch, middag och mellanmål
 • Fri support via mail
 • Personlig rådgivning

PRIS: 990 kr/månad + startavgift* 1000 kr

*Startavgiften är en engångsavgift som du enbart betalar första månaden i samband med din uppstart. 

Kostrådgivning online består av 2 steg. Steg 1: Du kommer att få fylla i en hälsodeklaration med frågor om din nuvarande kosthållning, hälsa och förutsättningar. Steg 2: När du har svarat och skickat tillbaka hälsodeklarationen samt har betalat fakturan (som skickas per mail) kommer inloggningsuppgifter till kostdataprogrammet att skickas ut till din mailadress. I kostdataprogrammet registrerar du all träning och mat du äter under 3 dagar (gärna en hel vecka). Utefter detta skapar jag sedan ett personligt anpassat kostprogram för dig.

För att mäta yttre resultat kommer du att få väga din kroppsvikt, mäta dina kroppsmått (byst, midja och höft) samt ta bilder (framifrån, bakifrån och från sidan) som du skickar in till mig dag 1 för att sedan göra samma sak sista dagen och skicka in. Givetvis är detta frivilligt men väldigt roligt att se om man t.ex. har som mål att gå ned några kilon i vikt.

För att mäta inre resultat kommer du att få skriva veckorapporeter och skicka in till mig där du kommer få svara på några frågor samt få utrymme att fritt reflektera om den gångna veckan hur det har gått, hur du har mått m.m.

 

TILLÄGG:

Lägg till löpcoaching online (löpträning i fokus med inslag av styrka) eller personlig träning online (styrketräning med konditionsinslag) för 600 kr/månad.

 

Detta förväntar jag av dig:

 • Att du tar eget ansvar. Jag ger dig verktygen och den stöttning du behöver men det är du som måste göra jobbet för att du ska nå ditt mål. Uppstår problem längs med resans gång är det meningen att vi ska lösa de tillsammans som ett team!
 • Kommunikation! Det är extremt viktigt att kommunicera för att jag ska kunna göra ett bra jobb för dig som din coach! Du delar med dig av dina upp- och nedgångar såväl som frågor, funderingar och utmaningar! På så vis kan jag vägleda dig till ditt mål.
 • Inrapportering sker till mig en gång i veckan eller enligt överenskommelse och jag förväntar mig att den sker i tid, utebliven rapportering innebär utebliven uppdatering av ditt program. Jag kommer aldrig att jaga dig, ansvaret att återkoppla till mig ligger hos dig. Självklart är vi alla människor och ibland uppstår förhinder som gör att inrapporteringen uteblir, skulle det köra ihop sig är det därför viktigt att du kontaktar mig så snart som möjligt! Oftast går det att lösa ändå!
 • Du har ingen nuvarande diagnostiserad ätstörning, allvarliga sjukdomar och/eller skador.
 • Du är över 18 år gammal eller har målsmans godkännande.

Vid intresse eller frågor, maila info@marathonemma.se eller fyll i kontaktformuläret nedan.

 

 

 

Blogginlägg om kost.

Läs mina senaste inlägg om kost eller ta del av smarriga recept.

En påskhälsning!

En påskhälsning!

Idag är det skärtorsdag och påsken har precis börjat! Finns det något annat livsmedel än ägg som är så förknippat med påsken som just ägg är? Förutom kycklingar då såklart, men även de kommer härstammar från ägg. ? I detta inlägg hittar du lite kul och nyttig fakta om...