Löpcoaching online

Löpcoaching online är till för dig som har mycket att göra och inte har tid att träffa mig. Kanske reser du mycket i jobbet eller bor rent av alldeles för långt bort för att kunna ha fysiska möten? Jag hjälper då gärna dig att nå dina mål i träningen med löpcoaching online via mail och telefon istället.

För att du ska nå ditt mål med löpträningen på ett så effektivt och riskfritt sätt som möjligt handlar det om så mycket mer än bara ett program på ett XX antal veckor som du kan finna lite vart som helst på nätet eller i tidningar. Det som gör den stora skillnad är den personliga kontakten mellan mig som personlig tränare/programskrivare och dig, även om det så är över nätet. Jag utformar ett personligt träningsprogram utefter DINA förutsättningar och livssituation just nu. För det händer ju trots allt saker i livet med jämna mellanrum som kan påverka din träning som jag kan ta hänsyn till och inte färdiga träningsprogram. Till exempel att du har mycket på jobbet en vecka och inte hinner med alla pass på schemat, reser bort eller blir skadad/sjuk så anpassar jag programmet efter dig och inte tvärt om som de ”vanliga” träningsprogram man kan hitta på nätet inte tar hänsyn till. Jag kan också ta hänsyn till om du har någon/några dagar i veckan som du inte kan träna på eller om du t.ex. utövar någon annan sport/aktivitet.

När du köper löpcoaching online hos mig gör du det som abonnemang som du betalar månadsvis. Du kan minst köpa 3 månader, detta för att jag jobbar med kvalitet och att du ska nå någon form av resultat. Jag vill helt enkelt att du på bästa vis ska nå ditt mål och märka resultat under din tid tillsammans med mig som din löpcoach! Du betalar därmed löpande en summa varje månad och du kan säga upp ditt abonnemang när du vill efter de första 3 månaderna med en uppsägningstid på 1 månad.

Detta ingår:

 • Profilbedömning
 • Obegränsad mailsupport
 • Inloggningsuppgifter till appen/webbverktyget coach4pro
 • Tester
 • Personligt anpassat träningsprogram (inkl. styrkepass vid behov)

PRIS: 990 kr/månad (minst 3 månader) + startavgift* 1000 kr.

*Startavgiften är en engångsavgift som du enbart betalar första månaden i samband med din uppstart. 

 

TILLÄGG: Få ditt löpsteg analyserat
Genom att du filmar ditt löpsteg (efter instruktioner av mig) och skickar till mig kan jag även analysera ditt löpsteg och ge dig personlig feedback på det för att du ska kunna utvecklas i din löpteknik. Passar dig som vill springa mer energisnålt och snabbare men även dig som har en långvarig skada/problematik som ständigt gör sig påmind trots flertal besök inom vården. När jag har analyserat ditt löpsteg kan jag se dina svagheter (även styrkor) och kan utefter detta ge dig personligt anpassade övningar för att du ska utvecklas positivt.
PRIS: 590 kr/analys

TILLÄGG: Kostrådgivning
Det går givetvis även bra att lägga till kost. Läs mer om kostrådgivning online här.
PRIS: 600 kr/månad

Detta förväntar jag av dig:

 • Att du tar eget ansvar. Jag ger dig verktygen och den stöttning du behöver men det är du som måste göra jobbet för att du ska nå ditt mål. Uppstår problem längs med resans gång är det meningen att vi ska lösa de tillsammans som ett team!
 • Kommunikation! Det är extremt viktigt att kommunicera för att jag ska kunna göra ett bra jobb för dig som din coach! Du delar med dig av dina upp- och nedgångar såväl som frågor, funderingar och utmaningar! På så vis kan jag vägleda dig till ditt mål.
 • Inrapportering sker till mig en gång i veckan eller enligt överenskommelse och jag förväntar mig att den sker i tid, utebliven rapportering innebär utebliven uppdatering av ditt program. Jag kommer aldrig att jaga dig, ansvaret att återkoppla till mig ligger hos dig. Självklart är vi alla människor och ibland uppstår förhinder som gör att inrapporteringen uteblir, skulle det köra ihop sig är det därför viktigt att du kontaktar mig så snart som möjligt! Oftast går det att lösa ändå!
 • Du har ingen nuvarande diagnostiserad ätstörning, allvarliga sjukdomar och/eller skador.
 • Du är över 18 år gammal eller har målsmans godkännande.
 • Bra resultat tar tid att skapa och därför binder du upp dig på minst 3 månader, därefter har du en uppsägningstid på 1 månad.

 

Har du bestämt dig och vill köra igång?

Skicka då ett mail till mig (info@marathonemma.se) att du är intresserad och vill köra igång så kommer jag att svara dig inom kort, vanligtvis inom 24h alt. nästkommande arbetsdag.

 

 

 

 

Hur går det till?

Det första vi kommer göra är en profilbedömning av dig som ligger till grund för ditt kommande träningsprogram. Detta görs genom att du kommer att få svara på ett stort antal frågor i en hälsodeklaration.

Därefter kommer du att få inloggningsuppgifter till onlinecoachingverktyget coach4pro där du kommer att hitta alla dina träningspass (finns som både webbplats och app), här registrerar du även alla utförda träningspass samt skriver en notis om hur varje pass gick som en träningsdagbok för mig att följa. Du kan också synkronisera din pulsklocka med programmet så att jag får ta del av din data (om du har någon pulsklocka). Genom att du registerar varje pass du utfört i coach4pro kommer jag också kunna ge dig feedback omgående på dina pass. Jag kan också göra snabba justeringar i ditt program om det skulle behövas och du kan enkelt skicka meddelande till mig om du skulle ha någon fråga, ofta svarar jag inom några timmar (eller nästkommande arbetsdag).

Det första du kommer få göra efter att ha svarat på hälsodeklaration samt fått inloggningsuppgifter till coach4pro är att genomföra ett antal tester under 1-2 veckors tid. Därefter kommer du att få dina första personligt anpassade löppass (och även styrkepass om behov finns) och vi är igång på riktigt!

Bilder från coach4pro:

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Ja, det kan du. Säg bara till så skickar jag dig kvitto.

För vem passar löpcoahing online?

Alla! Du kan vara en duktig och erfaren löpare eller en nybörjare som vill komma igång. Jag hjälper dig oavsett nivå!

Har du en fundering eller fråga? Använd detta formulär för att komma i kontakt med mig så återkommer jag så fort jag kan med svar/förslag.