PERSONLIG TRÄNING
online

Personlig Träning online

Personlig Träning online är till för dig som inte vill gå iväg till en PT på gym utan vill ha coachning på distans online. Jag hjälper dig med att nå dina mål inom styrketräning utefter dina förutsättningar. Passar dig som vill ha ett personligt anpassat träningsupplägg att följa till gym såväl som hemma i vardagsrummet.

Träningsprogrammen är skapade utefter dina behov, förutsättningar och mål. Jag kommer att göra en profilbedömning av dig och skräddarsy ett personligt program för dig utefter det.

Detta ingår:

 • Profilbedömning
 • Inloggningsuppgifter till ND träning
 • Personligt träningsprogram
 • Personlig feedback
 • Fri support via mailsupport

PRIS: 990 kr/månad (minst 3 månader) + startavgift 1000 kr*

*Startavgiften är en engångsavgift som du enbart betalar första månaden i samband med din uppstart. 

TILLÄGG: Kostrådgivning
Det går givetvis även bra att lägga till kost. Läs mer om kostrådgivning online här.
Tilläggspris: 600 kr/månad

Personlig träning online består av 2 steg. Steg 1: Du kommer att få fylla i en hälsodeklaration med frågor om din nuvarande träning (och ev. kosthållning). Steg 2: När du har svarat och skickat tillbaka hälsodeklarationen kommer du att få inloggningsuppgifter till ND träning där du kommer hitta alla dina träningspass.

För att mäta resultat kommer du att först få genomgå en testvecka som sedan återkommer längre fram.

 

Detta förväntar jag av dig:

 • Att du tar eget ansvar. Jag ger dig verktygen och den stöttning du behöver men det är du som måste göra jobbet för att du ska nå ditt mål. Uppstår problem längs med resans gång är det meningen att vi ska lösa de tillsammans som ett team!
 • Kommunikation! Det är extremt viktigt att kommunicera för att jag ska kunna göra ett bra jobb för dig som din coach! Du delar med dig av dina upp- och nedgångar såväl som frågor, funderingar och utmaningar! På så vis kan jag vägleda dig till ditt mål.
 • Inrapportering sker till mig en gång i veckan eller enligt överenskommelse och jag förväntar mig att den sker i tid, utebliven rapportering innebär utebliven uppdatering av ditt program. Jag kommer aldrig att jaga dig, ansvaret att återkoppla till mig ligger hos dig. Självklart är vi alla människor och ibland uppstår förhinder som gör att inrapporteringen uteblir, skulle det köra ihop sig är det därför viktigt att du kontaktar mig så snart som möjligt! Oftast går det att lösa ändå!
 • Du har ingen nuvarande diagnostiserad ätstörning, allvarliga sjukdomar och/eller skador.
 • Du är över 18 år gammal eller har målsmans godkännande.
 • Bra resultat tar tid att skapa och därför binder du upp dig på minst 3 månader, därefter har du en uppsägningstid på 1 månad.

Vid intresse eller frågor, maila info@marathonemma.se eller fyll i kontaktformuläret nedan.