Löpargrupper

Samla ihop dina kollegor för en löpgrupp

Företagslöp

Samla ihop dina kollegor på din arbetsplats och skapa en löpgrupp där jag är er löpcoach, vi utgår från er arbetsplats alternativt från PT-Hörnan (Ölmegatan 5, Karlstad). Ett perfekt sätt att skapa gemenskap och få med alla att klara vårruset, stadsloppet, blodomloppet eller tjurruset.

Jag skräddarsyr upplägg efter era önskemål, maila info@marathonemma.se för mer info och offert. Nedan finner du förslag på färdiga paket.

 

10 veckors löpgrupp

1 löppass i veckan på bestämd dag och tid. Inget pass är det andra likt och vi varierar teori med praktik. Allt från löpteknik och hur man springer i backe till terränglöpning, styrka för löpare och olika typer av intervaller. Varje pass är ca 1h.

Grundpris: 5900 kr + avgift per deltagare som baseras på hur många ni är i gruppen samt tid, dag och plats.

3 tillfällen

Ni fördelar dessa 3 tillfällen fritt under en period av 3 veckor till 3 månader. Varje tillfälle är ca 1,5h långa och vi varierar teori med praktik. Ni bestämmer själva vad ni vill att det ska läggas fokus på (löpteknik, styrka, kost, intervaller m.m.).

Pris: 3900 kr + ev. resekostnader.

Workshop

1 tillfälle som kan bestå av en inspirerande föreläsning om kost/träning eller ett löppass. Varför inte både och? Ni bestämmer själva.

Pris: 2500 kr/h + ev. resekostnader.

OBS! Alla priser är exklusive moms.