Jag är redo,
är du?

Med onlinecoaching hjälper jag dig att nå ditt personliga mål inom kost och träning. Jag ger dig verktygen för att lyckas och du följer planen, superenkelt!

Så vad väntar du på? Gör en intresseanmälan redan idag!

 

Nå ditt drömmål med hjälp av onlinecoaching

I mer än 8 år har jag jobbat med att hjälpa andra människor att nå sina drömmar om en frisk och hälsosam livsstil. Nu kan jag även hjälpa dig att nå just ditt personliga mål! Oavsett vart du bor, vilka matpreferenser du har, träningsnivå eller tidigare erfarenheter kan jag ge dig redskapen som behövs för att nå det där drömmålet du har genom onlinecoaching. 

Onlinecoaching, även kallat PT-online, är så mycket mer än bara ett kost- eller träningsprogram som du laddar ned från nätet. Vi kommer istället att jobba som ett team där vårt gemensamma mål är att du ska uppnå dina önskade resultat. Du får tillgång till en app där du kan följa dina resultat, se dina kost- och träningsprogram samt chatta med mig direkt vid funderingar om du vill.

Mitt mål är även att ge dig den kunskap som krävs för att du även ska kunna upprätthålla en frisk och hälsosam livsstil även efter vår coachingperiod tillsammans. Därför kommer du att få träna det du tycker är roligt och äta den mat du tycker är god för att det ska kunna bli en hållbar vana.

MINA ONLINETJÄNSTER  

KOST OCH TRÄNING

N

Personligt träningsupplägg, välj mellan löpträning, styrketräning eller träning efter graviditet.

N

Personligt kostupplägg, skräddarsytt efter dina matpreferenser, specialkost m.m.

N

Inloggning till app där du kan följa din utveckling och chatta direkt till mig. 

N

Uppdatering av kost- och träningsprogram var 4e vecka med nya recept och övningar, justeringa vid behov.

N

Möjlighet att skicka videos till mig för analys av teknik

KOST 

N

Personligt kostupplägg, skräddarsytt efter dina matpreferenser, specialkost m.m.

N

Inloggning till app där du kan följa din utveckling och chatta direkt till mig. 

N

Uppdatering av kostprogram var 4e vecka med nya recept, justeringa vid behov.

K

Personligt träningsupplägg, välj mellan löpträning, styrketräning eller träning efter graviditet.

K

Möjlighet att skicka videos till mig för analys av teknik

TRÄNING

N

Personligt träningsupplägg, välj mellan löpträning, styrketräning eller träning efter graviditet.

N

Inloggning till app där du kan följa din utveckling och chatta direkt till mig. 

N

Uppdatering av träningsprogram var 4e vecka med nya övningar, justeringa vid behov.

N

Möjlighet att skicka videos till med för analys av teknik

K

Personligt kostupplägg, skräddarsytt efter dina matpreferenser, specialkost m.m.

Skicka en intresseanmälan

Är du intresserad av att köra igång? Kontakta mig genom att fylla i frågeformuläret nedan eller skicka ett mail direkt till mig genom info@marathonemma.se så kommer jag att ge dig mer information samt aktuell prislista. Självklart är det inte bindande att skicka en intresseanmälan!

Lämna detta fält tomt
Om du vill att jag ringer upp dig för att ge dig mer information, fyll i ditt telefonnummer
  • Välj
  • Onlinecoaching kost & träning
  • Onlinecoaching kost
  • Onlinecoaching träning
Välj ett eller flera av ovanstående alternativ
  • Välj
  • Facebook
  • Instagram
  • Rekommendation av en vän
  • Google
  • Annat

Vanliga frågor och svar

Här kan du läsa de vanligaste frågor och svaren. Har du inte fått svar på just din fråga? Gör då en intresseanmälan ovan och skriv frågan under meddelande.

Hur är upplägget?

Jag jobbar inte med några quick-fix eller tuffa dieter utan med hälsosamma livsstilsförändringar då jag är säker på att strikta dieter med massor av förbud inte är en metod som ger dig hållbara resultat på lång sikt. Att skapa en ny rutin tar tid och därför rekommenderar jag alltid att signa upp sig på minst 3 månader där du betalar en fast månadsavgift varje månad. Gör en intresseanmälan för att få mer information och aktuell prislista.

När du bestämt dig för att köra igång kommer du få ett frågeformulär utskickat som kommer att ligga som grund för ditt kost- och/eller träningsprogram. När du fått ditt första program kommer det sedan att uppdateras var 4e vecka med nya recept och övningar som är helt individuellt anpassade efter dig! Justeringar i ditt kost- och träningsprogram görs självklart vid behov längs med periodens gång, t.ex. om du skulle få mycket på jobbet en period och inte hinner träna alla passen eller om du inte skulle gilla något av recepten. Varje vecka kommer du att få göra en veckorapportering i form av en “incheckning” där du besvarar ett gäng frågor och berättar hur veckan gått. Du har även möjlighet att chatta med mig om det skulle dyka upp ett hinder eller om du har någon fundering. På så vis kan jag ge dig det stöd och hjälp du behöver för att lyckas!

Måste jag ha tillgång till gym?

Nej, då träningsprogrammet är HELT personligt anpassat så utformar jag programmet utefter vad du har att tillgå. Har du ingenting att tillgå så utformar jag programmet med egen kroppsvikt eller saker som finns i hemmet som redskap (ex. stol). Det går också att ändra detta längs med resans gång om du t.ex. skulle åka på semester, införskaffa dig något nytt träningsredskap till hemmet eller skaffa gymkort.

Kan hela familjen äta maten?

Självklart! Du kommer att äta helt vanlig mat som DU tycker om (och även din familj), jag anpassar recepten efter dina önskemål.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Självklart! Jag är ansluten till actiway och jag kan även ge dig kvitto att ge till din arbetsgivare. Säg bara till om det skulle vara aktuellt!

Jag har problem med ett knä och kan inte hoppa/springa, funkar det?

Ja, det gör det! Eftersom träningsprogrammet är HELT individuellt anpassat tar jag hänsyn till om du t.ex. har en gammal knäskada men också annat. Vi kommer då också lägga mycket fokus på att stärka detta område för att kunna utvecklas!

Vad kostar det?

Du betalar en fast månadsavgift som baseras helt på hur många månader du vill signa upp dig för och vad som ska ingå (både kost och träning eller bara något av dem?). Skicka därför in en intresseanmälan så ger jag dig all information och aktuell prislista kring det du är intresserad av.

Kan jag köpa enbart ett kost- och/eller träningsprogram utan coachning?

Ja, det kan du. Men då ska du vara medveten om att du ENBART köper just ett träningsprogram och/eller kostprogram att följa. Det ingår då ingen coaching, uppföljning eller uppdatering av träningsprogrammet. Det ingår heller ingen app eller direktchat till mig.

Är du intresserad av enbart ett kost- och/eller träningsprogram så gör du intresseanmälan ovan så ger jag dig mer information och en aktuell prislista.

Av erfarenhet brukar det alltid dyka upp frågor eller behov av justeringar längs med resans gång och därför rekommenderar jag alltid onlinecoaching med regelbundna uppföljningar och justeringar vid behov.

Jag har en del allergier, funkar det?

Ja, eftersom kostprogrammet är HELT personligt anpassat tar jag hänsyn till både allergier men också annan specialkost som t.ex. vegetarian eller vegan. Även om du t.ex. absolut inte gillar fisk eller något annat livsmedel.

KUNDRESULTAT

KUNDOMDÖMEN

Jag har testat det mesta för att nå mitt mål om att gå ned i vikt och faktiskt hålla den vikten. Med Emmas onlinecoaching gick jag inte bara ned i vikt utan jag lärde mig också hur jag ska tänka i framtiden för att fortsätta leva en frisk och sund livsstil. Jag är helnöjd och rekommenderar både kost och träningsplan!

Caroline

Jag anlitade Emma som coach för kost då jag saknade både motivation och kunskap att lyckas nå mitt mål att gå ned 10 kg. Jag hatar att laga mat men med Emmas kostplan kändes det enkelt och möjligt att lyckas, vilket jag gjorde! Jag är helnöjd och kan inte tänka mig att gå tillbaka till mitt gamla liv igen.

Lisa

Jag kan starkt rekommendera löpcoaching online tillsammans med Emma. Mina resultat har förbättrats så mycket och jag har fått hjälp med både träningsprogram men också att förbättra min löpteknik! Det var väldigt givande att få sitt löpsteg analyserat och det har gett en helt annan känsla i min löpning!

Malin