Den här veckan har bjudit på både strålande sol och regnrusk med is. Idag söndag har det varit strålande sol och jag inledde den då givetvis med att springa ett fantastiskt härligt långpass löpning i vårsolen, dock var det väldigt halt på sina ställen men jag tog mig runt mina 15 planerade kilometer ändå. Under långpass ska det ju ändå inte gå speciellt fort.

Efter löpturen åkte jag och Tomas ut till landet för att grilla lite korv och fortsätta mysa i vårsolen, helt underbart! Nu har vi massor med energi för kommande arbetsvecka.

Träning under vecka 7:

Måndag: –
Tisdag: ”Testa formen”-pass som avslutades med 12 min styrka/rörlighet.
Onsdag: 7 km lätt distans på morgonen + corepass (gruppträning) 30 min.
Torsdag: –
Fredag: Tröskelpass, 2×10 min
Lördag: Simning, 3x500m.
Söndag: Mysigt långpass på 15 km.

Jag är riktigt nöjd med veckans träning. Jag har hunnit med mina tilltänkta löppass utan att känna stress och även lyckats få in ett corepass och ett simpass frisim. Lovely! Nästa vecka kommer också att bestå av 4 löppass av olika slag och min förhoppning är att få in minst ett trainerpass, ett corepass och ett simpass också. Vi får väl se hur det går. :)

Hur har din träning under veckan gått?